MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 17, 2009

ibu damia jumpe ibu damia :)

okla seperti yg dijanji ..ni la dia blogger yg aku jumpe b4 ktorg g danga bay...jeng..jeng..ibu damia a.k.a ayu.hehe..mula2 tu segan gak nk jumpe sebab ye la kenal pun dlm blog je kan...pastu bila fikir balik bukan slalu dpt peluang trn JB ni so redah je la...wat muke xmalu ekekek...

konon2 nk singgah kejap je...skali tuan umah yg baik hati ni siap masakkan kami sphageti lagi...(langkah kanan la amrul mmg peberet dia ni...heheh)sius cakap..mmg sodap!pastu siap ada desert lagi ais krim..hehe..tq banyak2 la kt tuan umah puan ayu,encik khai & damia aleesha&damia ayunie and also tq to bibik heheh...

acara wajib bgambo ngan tuan umah bukti ni...eheh

on the way nk balik mata amrul yg rabun ni bole nampak plak auto show kat tapak uptown skudai ni.(ayu..dari time ktorg tgu kat petronas tu lagi amrul dah usha mcm ada auto show je balik nk singgah katanye.hehe..dia minat la menda2 gini)
pastu singah plak Danga City Mall ada Digital Fair mmg teruje ngan barang2 yg murah2 smpai lupe mau amik gambo ni jela skeping gambo kt sini.amrul blikan broadband yeha..pasni aku dh bole on9 kt umah Normal Price menatang ni RM230 tp dapat RM178.mmg dah lama nk bli tgu time ada promotion gini je dah jumpe murah tros rembat la.Ayu tq sebab gtau psl fair ni mg berbaloi dtg JB heheh

10 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

lps ni leh on9 sll la kan..hikss

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hahaha..ku nampak diriku dalam entry mu itu..glamer gitu...

oooo..autoshow kat situ...hahaha...kita pun tak tahu ader program kat situ....

oraitt...no hal la..lain kali turun JB dtglah lagi....suka jumpa kawan2 ni....

atty's said... [Reply to comment]

besh kan dpt jumpa kawan blogger..nanti leh jumpa lagik ..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

wah jumpa ngan ayu..

wooo best nya show tuu..lawa ah kete!

iNa said... [Reply to comment]

bestnye dpt jumpe kwn2 blog... :)

wantie said... [Reply to comment]

sonot nyer ko dapat peluang dapat jumpa member blog.

Hai... entah bila ler aku nak turun JB.

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-tu la mmg sonok asik borak kt blog je kan bila jumpe live rasa mcm dah lama kenai je eheh

ina-hehe mmg bez.nant bila2 dtg lg kita dah ada membe kt tmpt tu

wantie-aku ni pun xtau la lagi bila nk trn JB lagi.

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

k.nana...3 tu jenama indon..qis punye no indon mmg pki line 3 ni...murah giler banding line lain..xtau lak 3 ni ada broadband gak..huhuh,..betapa katak bwh tempurung nye qis ni...

Nana said... [Reply to comment]

qis-ehehe yeke...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

eemmmm seronok2 gitu kan.. lain kali klu nak mai jb.. info2 awal2 blh plan gather2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...