MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 23, 2009

Jenjalan @JJ Wangsa Maju

semalam bohsan2 dok umah kuar g JJ Wangsa Maju ngan damia , adik +kwn adik aku.tgh drive tu diah call tanya katne, aku ckp kt JJ cpt2 dia nk join.jadila date yang tak di plan ni.pastu tgk2 PROSPERITY bege dah kuar, peberet aku ni... apa lagi...harus la makan.

pastu ada sale plak utk Jcard member ada less 15% (selected item only).g kat vincci cari kasot xde saiz plak..hage dah murah dah..saiz kecik je seme tinggal, g kt crocodile pon gitu..design yg aku nak seme dah abes saiz 6.last choice je tinggal design lain ada saiz 6, xpela disebabkan kasot boya ni keselesaan yang melampau, aku bli gak la..tp bila dah pakai bole tahan lawa gak la (bagi aku la..ehheeh)

damia mengabiskan curly fries.maveles tol bege ni...tgu amrul blk nk ajk dia mkn lg
tara...kasot baru dah lama xbli kasot.aku suke kale itam tp seme yg lawo2 saiz 6 dah abes.menci!


10 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

serious lawa kasut tu...dah lah comfort sesangat kalau pakai kasut cap boyo ni...suka pakai kasut cap boyo no time peknen....

mama tisya said... [Reply to comment]

lama giler dh tk jejak kaki ke jj wmaju tp jj au pn lama gk tk pegi...ehhehe

wah2 sandla baru ye..mmg best pki CROCODILE...hehehehe

mama_umar said... [Reply to comment]

bege tu mmg sodap sbb die dtg setahun sekali,hehehe..lawo wedges crocodile ko, nmpk comfy

momguess said... [Reply to comment]

cantik wedgs tu
ni den lapor nk mkn prosperity ni

Hezesuze said... [Reply to comment]

ermm betambah chubby ler bdn ko nana oiii.....hehehehe

loorrrr akak lom lagik beli kasut or sandel baru....huk3

lia said... [Reply to comment]

cepat gler ko da mkn burger tu... iskkkk aku kena p mkn gak ni nnt... ha3 gler mkn aku nih...

iNa said... [Reply to comment]

prosperity dh kuar ye??
uwaaa..nk p mkn gak... :)

Nida said... [Reply to comment]

Salam..

Aduhhhh... terliurnya tengok burger properity tu.... my favourite.. Lambatnya nak balik Malaysia..uwaaa :-(

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq hehe..lawa ke ada lg lawa tp xdok saiz sama la kita time peknen mmg pkai kst boya ni sebab slesa gila

eryn-umah dah dekat lagi xheran nk pegi kan.

zt-tq weh..mmg sgt2 comfy tarak tipu punye.aku mmg peberet bege ni slagi dia xabes slagi tu aku akn makan tiap kali g mcd

Nana said... [Reply to comment]

momguess-tq..cpt2 g carik ..dia dtg stahun skali harus bedal

kak heze-hehe..xkisah la chubby pun chubby la janji amrul syang ekekeke...

lia-aku pasan iklan dlm tv tros esknye g jj makan.hehe..

ina-dari last week lagi dah kuar..hehe sure ramai dok tunggu2 bege ni kan

kak nida-ala cianye..smpt lagi kak..bege ni ada smpai CNY nnti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...