MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 9, 2009

kampung tanjung@semenyih

ni pun cite dah lama dah...perap jadi tapai ekeke...ni time 2mgu lepas g semenyih umah pak cik deah kat semenyih ada kenduri doa selamat, alang2 tu singgah gak umah MIL.tp bez la kampung ni btol2 mcm kat kampung.ngan ada air sungai nye, pokok manggis nye (tu yg aku usha dulu heheh..)

sesi gedik2s..




9 ribu orang memberikan idea bernas:

saveme_zero said... [Reply to comment]

lain kali ko byk smyih..leh kita jumpa..ekekekek

Nana said... [Reply to comment]

aik sue ko dok semenyih ke

zety said... [Reply to comment]

akhirnyeeee nana u r back!!!hahahaha,umah aku pon dekat gak dgn semenyih nih sbb kt bangi lame tu kan,agak2 bilela blh jumpe yekk ;)

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

wey...
besooo dah damia..
ready dah tuh pegang tittle "kakak"
ekekekke

zura@iwan said... [Reply to comment]

posing2 gedikss kena adala..hehe

Nana said... [Reply to comment]

zt-dekat dah tu semenyih & bangi nanti la 1 day kita jumpe gak hehe

shiera-ehehe...ramai ckp dia dah beso bole jadi kakak.hehe...

zura-ehehe.itu mmg wajib

wantie said... [Reply to comment]

damainya aku tengok kampung ni...
wah nampak bersih... rumputnyer yg menghijau nampak natural gitue..

lia said... [Reply to comment]

ada manggis ker? meh la sekilo dua...

gler lama ko xmasuk blog, ni aku lak bz ha3...

zh-ena said... [Reply to comment]

kwn ena pun ader yg duk kat semenyih..pastu kami jln kaki mandi sungai..seronoknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...