MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 20, 2009

kenangan dengan si BALQIS

petang2 layan gak cite CINTA BALQIS.bezz gak cite ni kan.ni ada la gambar aku korek2 time aku join rombongan persatuan SENIMAN ke perlis thn 2006 dlu.ramai la artis2 ada time tu.aku paling suke tengok muke eira ni lawa sgt2 dia kt luar.kt dlm tv or magazine nmpk xbape lawa (bagi aku la)tp bila jumpe live mak ai..kulit dia licin nye sgt2 sweet orangnye lemah lembut je.


p/s: sila abaikan aku yg tgh gomok time ni.hehe..malu nye tgk lengan aku yg beso & pipi aku yg tembam tu

13 ribu orang memberikan idea bernas:

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

eemmmmm skkee gak tgk si eira ni..

Echa said... [Reply to comment]

dia antara artis yg tak sombong kan... rajin turun padang jumpa peminat.. lawa dia kan..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

bestnya jumpa artis..eli ni fanatik tul ngan artis² ni..kecuali yg dh evergreen ekekkeke

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wowwee....makcik glamer gitu....ira ni rajin turun padangkan kalau ader apa2 promosi....

zh-ena said... [Reply to comment]

lain btl la muka nana time nie..

mama tisya said... [Reply to comment]

ingtkn baru jumpe si balqis ni rupanya gmbr lama ye..hah ptg2 kena blk awl la layan citer ni plak...ehehhehe

iNa said... [Reply to comment]

gojessss.. :)

Gieyana said... [Reply to comment]

woww weee..dpt bergambar ngan artis lagi ko yer...hehehe

sungguh sonot tak?

Hezesuze said... [Reply to comment]

ishhh yeler nana....nape bdn ang nmpak chubby sgt ni?? ngandung ka??? hehehe

zieha said... [Reply to comment]

kalau jupa artis mmg tang muka lah..kita selalu tgk..yang mana cantik tu mmg cantik..hehehe(artis mmg pandai jaga muka..kalau tak jaga tak leh cari mkn daaa)

Nana said... [Reply to comment]

rina-mmg lawa dia ni kt luar

echa-yup mmg xsombong.

eli-time keje finas dulu dpt la jumpe ngan artis2 ni.hehe..

ayu-hehe tumpang glamer..

ena-eheh malu gile gomok time ni

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe..saje korek2 dlm fotopages.

ina-sape yg gojes?ekekeke

gie-dlu kan time mula2 keje finas dlu mest bawa kamera je sentiasa tp dah lama xheran dah jumpe depa ni hehe

kak heze-time ni lom kawen lagi kak..ntah gomok gile kan?hehe

zieha-eheh tu klw jumpe artis suka tgk muke diorg je

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

akak belum tinggal lagi tgk cite nih.dr memula start beberpa minggu lepas dah terasa cerite musti syiok...tgk eira ni berlakon pun dah nampak lembut orangnye,kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...