MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 19, 2009

last day@kluang (tertinggal plak)hehe

eh..tertinggal plak cite last day kt kluang aritu.xpe2 ni last la cite psl kt kluang kang orang bohsan plak xde cite lain ke nak cite..ehehe..ari selasa aritu amrul bawa g tempat keje dia, saje wat lawatan ngan damia.dlu penah lalu kt luar je xpenah masuk tmpt dia keje.

damia bergambo ngan heli
mrasa gak damia naik heli walapun xterbang.heheh
posing2 kat hanger
ni kat luar hanger plak
last day makan kt kluang station sampai 3 keping aku mkn! amrul makan 1 je.hehe..
aku mmg pantang nmpk kawasan2 ijau gini benti tepi jalan amik gambo berlatar blakang gunung lambak



8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar said... [Reply to comment]

fuiyooo,dah merase naik heli dah damia,,silap2 pasni blh bwk heli trus :)

wantie said... [Reply to comment]

kecik kecik dah naik heli yer.. aku ta pernahpun merasa.

nasib badan ler. Jeles ler kat damai, dia dapat naik heli..

atty's said... [Reply to comment]

wah untung damia dpt naik heli walupun tak jalan ...untie ni lom penah laie naik ..

ibu_umairah said... [Reply to comment]

cantik view kampung.....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahahaha bole plak tertinggal..ekek:p

waa bergmbr bersama heli tu..bestnye ..sedap plak tgk roti tu..

Nana said... [Reply to comment]

zt-naik je xterbang weh..amin masin mulot ko damia jadi pilot nanti ehehe

wantie & kak aty-ehehe..ala takat dodok je dlm tu xterbang pon

ibu umairah-tu la cantik tol view kampung nak2 ada gunung2 mcm ni

kak suziey-hehe..seb baik roti tu kt KL pon ada agk2 rasa tingin pegi je kluang station

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. excited tgk damia naik heli..

Nana said... [Reply to comment]

hehe rina naik je xtebang pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...