MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 17, 2009

nak balik dah..

pagi kang kul 1 aku gerak nek keteapi ngan damia.insyallah esk pagi kul 6.30 pagi aku sampai KL Central.dah lama gile aku xnaik keteapi ni.last time form 1 dulu g langkawi.aku amik yg katil nye senang skit biar damia tido selesa.lagipun aku dapat diskaun tiket ni 25% pakai IC tentera amrul.okla bersambung lagi nanti di KL..ehehe...doakan kami selamat sampai.

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Wanie said... [Reply to comment]

mmg best naik train nie,
skg nie pun kalau wani etrun kl,
mesti naik train tau:)
hik hik hik

Sitisifir10 said... [Reply to comment]

yeah...choo choo train...sure Damia suka naik Thomas dan gerabaknya!!!

Nana said... [Reply to comment]

cik wanie dah lama xnaik tren ek dah lupe camne rasa hehe

siti-damia sure tido sedar2 je dah sampai KL hehe

Nida said... [Reply to comment]

Tak pernah lagi naik train travel jauh2.. semoga selamat menuju ke destinasi :)

wantie said... [Reply to comment]

kalau aku cakap jgn ler gelakkan aku. aku sebenornya tak penah pun nek ketapi.

Memng dok plan nak naik. tapi masa yg di ambil untuk samapi ke destinasi tu lama sangat. asyik kensel jer...

zura@iwan said... [Reply to comment]

tingin nk nek ketapi gk...penah nek pon dulu kecik2..hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-naik tren travel jauh2 mmg jenuh skit la nk sampai.tp skali skala nek tren bez je hehe

wantie-hehe xpenah naik ke?mmg la..klw fikirkan masa dia mmg panjang kdg2 tu rasa mcm xsanggup.


zura-hehe..sama la kita dah lama gile xnaik keteapi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...