MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 24, 2009

Poning wat appraisal

aih..dari last week aku dok wat appraisal xsiap2 lagi ni...last date submit before cuti raya aji ni.poning kapla nk fikir ayat cun2 bagi gaji pon naik cun2 ehehe...amin...hrp2 ada la naik gaji dah tu klw dah wat appraisal apa lagi maknanye tu.. klw xdpt increment dpt la bonus kot.fuh..fuh..hrp2 ada la




9 ribu orang memberikan idea bernas:

momguess said... [Reply to comment]

puhhh kiri puhhh kanan
aku tgh jampi ni
moga2 ko naik gaji
dulu opis lama aku
setiap tahun buat appraisal ni
tapi naik gaji cenonet jer

Hezesuze said... [Reply to comment]

haha appraisal....dulu time akak koje mmg tiap2 thn wat appraisal camgini...

ujung2 cam momguess ckp gaji nek tp cenonet je tp syukur ler dr xde yedok?? hehehehe

Nida said... [Reply to comment]

fuhhh...fuhhh.. tolong jampikan sama.. moga2 murahlah rezeki tuan blog ni

wantie said... [Reply to comment]

hai.. hai.. aprail zel dah mai. Time cam gini ler ada yg moncong dan ada plak yg tersengih sengih. tapi banyak yg moncong.. kahhhhh

harap harap yg sengih tu adalah "atty". aku doakan kau dapat nek gaji banyak banyak

Manjakusayang said... [Reply to comment]

Puh...puh...moga2 dapat ler naik gaji + bonus! Kimm tak pernah pun buat benda nie... Nak buat apanya..dah ku sorang ler pekerja terbaik dia! hahaha...

Nana said... [Reply to comment]

momguess-hehe..tq kak..kot masin mulot akk dpt saya nek gaji.hehe..xpe la cenonet dari opis lama saya dlu langusng xde nek gaji haram..nye kedekut

kak heze-btol tu dari xde kan...sikit2 pon duit gak jadi ler..

kak nida-eheh..tq kak..amin2 hrp2 ada la

kimm-eheh..lawak arr..xyah sebok2 isi appraisal form kan..tau2 je gj nek, bonus dpt bez2

Sitisifir10 said... [Reply to comment]

Semoga rezeki menyebelahi Nana

atty's said... [Reply to comment]

semoga nana dan kty berjaya..amin ..
tp kty takyah isi appraisal form..cuma kena suara kan lah ..sbb koje kilang kicap .hehehe

Nana said... [Reply to comment]

siti sifir-amin2 mudah2an

kak aty-tu la kak..hrp2 berjaya la hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...