MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 30, 2009

sakit mata

uwa....sakit gile mata ni..mcm nk terkuar je rasa...(merah+bengkak)kat umah aku satu family berjangkit(3 kakak seme kena, anak2 buah, adik2 aku, bb kecik anak kakak aku yg baru lahir tu pun kena juga!),dah la kt opis mgu lepas ada 3 org sakit mata.musim kot ek?

ingat2 aku xkena...tgk2 kena juga.damia pun kena tp nasib baik xsempat nak melarat, time mata dia merah je aku cpt2 titis susu badan (orang tua2 cakap elok utk sakit mata kan)mmg berkesan! 1 malam je damia sakit mata, esoknye dah ok.dah la kena time kt kuantan plak tu...

xmau la tunjuk mata aku yang sakit ni..kang jangkit kat korang plak.hehe...arini aku cuti, tu pasal blog sepi, siang tadi banyak menda nak buat xsempat nk update cite kat kuantan.esok aku nk g kenek, sure dapat mc 2 ari, klw xelok lagi mau tambah lagi mc kot.


5 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

huwaa.....kita serupa....aku dah 3 hari sakit mata ni....masa mula2 gi holiday lagi...huwaaaa......sedih sungguh....mcm tak percaya jer akhir daku kena sakit mata jua...masuk hari ni dah 3 klinik aku gi bsebab nak confim betul ke sakit mata...memang terbukti daku sakit mata...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-sakit mata gak ek...mmg la musim kot skang ni kan...sakit mata ni sampai demam2 la..

FIESYAH said... [Reply to comment]

kat opis pun member syah x dtg keje, sakit mate katenye....

cepat sungguh virus ni merebak...

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

nana..atie pun baru jek baik sakit mata..2minggu MC......sampai kene korek2 mata buang lendir kat spital...

wantie said... [Reply to comment]

musim sakit mata kot... Tapi kat penang ni tak jumpa orang sakit mata lagi...

jgn ler virus tu menyeberangai pulau ni yerk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...