MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 24, 2009

salam terakhir

malam tadi tengok cite salam terakhir ulangan je pun..dah tu time raya dia siarkan cite ni sibuk braya mana nak dan tengok.sedey nye cite dia..mula2 aku dah ngantok nk tido dah tp disebabkan tgk rosyam nor yg blakon aku mnm nescafe bg xngantuk hehe..last2 nye aku berjaya tgk cite tu smpai abes.


gambar hiasan..ekeke...
gambo ni amik time 2005, time aku koje kt FINAS.nak balik keje time ni tgk rosyam nor lalu depan aku tros aku panggil BANG! nak amik gambo hehe...amik sendiri je guna hanpon tu psl xlawo

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

jeles!!! haha

hajarus said... [Reply to comment]

wah bestnyer dpt snap pic ngan pelakon lelaki popular ni...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

wooo w'pun sekadar gambar hiasan n gambar lama, tetap best..ni rs nk letak gambar eli ngan yusry kru nih ekkekekke

atty's said... [Reply to comment]

beshnya dpt bergambo ngn rosyam noor..

mama tisya said... [Reply to comment]

citer salam etrakhir tu mmg sedih..mmg suka tgk lakonan rosyam nor...kita pn pernh bergmbr ngan rosyam nor...friendly die

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

walllaa... gambo kenangan ni.. heh..heh..heh.. sib baik tak jd kontrovesi... ha'ah memang best citer salam terakhir tu..

Manjakusayang said... [Reply to comment]

Best giler cite tu. Cam nak nangis jer...huhuhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

gambar lama pun banyk kenangan tau....

wah suka begambar dengan artis yer...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-eheh...jgn la jeles..

hajar-ehe..tumpang gelamer.. :)

eli-eheh..saje gatai korek2 gambar lama dlm fp,kita pon ada gamba ngan yusry hehe

kak aty-kbetulan je time kt tmpt keje tu yg tarik dia jap

eryn-kita sampai nanges la tgk cite tu mlm tadi jiwa sensitip mmg gini hehe

rina-hehe..nk kontrobesi apa nye..sape la kita nak di kontrobesikan ekeke...

kimm-kita dah lencun la baju lap air mata hehe

ayu-kbetulan je time tu..tgh2 nk punch card dia lalu depan mata apa lagi...harus la amik gambo

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

vavavaaaaa sgt jeles!
samelah dgn akak pun nana...semalam baru dapat tgk cite 'salam terakhir' tu.mase raye terlepas tgk...besh, sedih...akak menangis2 sampai kene gelak dgn anak2...haih feeling lebih lak mama nih kakakakaaaa

Nana said... [Reply to comment]

kak fiza-eheh..tu arr time raya xde masa nk tgk tv dah la seme cite bez2 klw astro xpe gak ulang tayang smpai nak muntah tgk

wantie said... [Reply to comment]

ada gak kenangan ko duduk sebelah so Rosyam tu.

aku ni lagi ler,jgn kata ngan artis dengan cameraman pun tak pernah.. kahhhhhhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...