MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 6, 2009

selamat pengantin baru Anne & Zahid

Cite ni dah 2 minggu aku perap sebab xde tenet kan..hehe..ni time majlis kawin kawan aku time skolah hidayah@anne.pergh..masuk2 je dalam Pandan Lake Club tu terpegun tgk dia punye pelamin law agile kusi ala2 mawi gitu.heheh..mcm biasa la deah jadi partner aku sebab amrul xde kan….
wat hidayah & husband tq sebab invite aku selamat pengantin baru semoga bahagia hingga akhir hayat.amin..
aku & cik deah
jumpe kawan skolah rasyidah & suraida
Pelamin yang lawa giles
Pengantin masuk dewan
Sanding





8 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru hidayah..
lawa pelamin die..
die pun naik seri..
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat & cepat2 ade bb k:)

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

slmt panten baru utk hidayah....
lawo la krusi panten tu..teringin lak nk posing2 ngn baju panten kt ctu..

zh-ena said... [Reply to comment]

ha'ah la mmg cantik pelamin tu..

iNa said... [Reply to comment]

cntik pelamin.. :)

iNa said... [Reply to comment]

cntik pelamin.. :)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

perghh lawo giler pelamin..exclusive :)

Nana said... [Reply to comment]

shiera-tu la wei mmg lawa gile plamin dia

qis-heheh..sama la kita..klw tgk org kawen rasa nk sanding lg skali je

ena & ina-klw tuan punya badan tau kita puji ni sure kembang dia.hahah..jgn marah anne

kak suziey-mmg exclusive kan n mayb expensive too..hahaha

zura@iwan said... [Reply to comment]

lawa giloss pelamin & pengantin...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...