MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 13, 2009

shoping makan shoping

semalam ajk deah teman g soping, balik keje aku tros g jj deah balik kul 6 dah sejam aku soping baru dia smpai.xde la soping apa pun..bli bj aku 2hlai je,suar shelai pastu bj amrul 2 hlai.
pastu dah soping2 sampai kul 7 balik umah dulu ckp ngan deah mandi2 dlu pastu kuar dinner.kul 8 deah amik kt umah pastu g mkn al-ansar steak house.
pas mkn deah plak ajk ronda2 wangsa walk.tgk ada FOS kids baru buka apa lagi sambar la 4helai bj utk damia


15 ribu orang memberikan idea bernas:

~ Taman Sejahtera, Segambut ~ said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

amboi nana.......syoknye soping....dpt bonus ek....

Nana said... [Reply to comment]

atie-hehe mana ada bonus la

hazlina said... [Reply to comment]

nice blog,jemputla follow blog kite jgk..;)

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kat mn al ansar steak tu..bg map bleh...nak terjah la jugak..:)

Nana said... [Reply to comment]

hazlina-dah polo k..tq

ana-al-ansar kt taman keramat ikut je signboard nk ke JJ au2 dari jelatek tu akn lalu petronas jelatek, straight je sebelum sampai flet colombia au2 masuk kiri.kdai dia dekat skolah rendah taman keramat

Dj Epoi said... [Reply to comment]

Amboih.depa ....

Shopping Hujung tahun eik?

Harus kut... BONUS 3 bulan heheeheh..

zafri amsyar said... [Reply to comment]

kagum aku... kami kat opis ni smua sanggap xboleh nk mkn mahal2, ko siap shopping lagi hu3... lmbt btul nk gaji, adehhhh...

-lia-

Nana said... [Reply to comment]

dj epoi-mana ada bonus nye..heheh

lia-ala ko ni..mana ada mahai pun makanan tu weh tu tmpt paling murah la aku pegi tu steak tu hage RM9.50 je tau heheh...soping tu bkn slalu klw ada wet je soping klw x dok diam2 eehhe

Nana said... [Reply to comment]

dj epoi-mana ada bonus nye..heheh

lia-ala ko ni..mana ada mahai pun makanan tu weh tu tmpt paling murah la aku pegi tu steak tu hage RM9.50 je tau heheh...soping tu bkn slalu klw ada wet je soping klw x dok diam2 eehhe

ibu_umairah said... [Reply to comment]

wow.....shoping!!!best nya.......cantik la baju blouse itu

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

amboi2 kemain sakan tu.. cantik2 aaar

wantie said... [Reply to comment]

amboi.. soping sakan. banyak nyer ko beli baju. Baju baju damia tu cantik cantik ar..

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

amboi, shopping sakan nampak... ros dah lama x belikan baju utk diri sendiri... asyik beli utk anak dara sorang tu ja.. mak nih xpa, pakai ja yg lama...

shiemz said... [Reply to comment]

wah..soping sakan... damia nak pegi ayah ker? selamat pegi n selamat pulang k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...