MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 16, 2009

Sunday@Danga Bay

semalam ari ke-3 aku kt Kluang.pagi2 tu g bekpes kt Kluang Railway Station.apa lagi pekena roti bakar lagi la..heheh...klw ikut aku tiap2 ari aku nk bekpes sini tp sian plak amrul kang...ari2 roti bakar mau terbakar je kan..ekekek....pastu tros grk g air itam bli bantal+toto dia gambar xamik plak sebabnye panas terik sgt amik brg yg nk bli je pastu tros gerak.
actually b4 smpai JB ni aku ada singgah umah sorang blogger kt skudai tp tu nanti aku cite kena wat en3 khas.heheh...pastu ktorg g Danga Bay saje jalan2 cari pasal.dari kluang ke danga bay ni adala dlm 1jam.

bole tgk je la...singapore dari jauh





12 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hahaha..ku tahu sapa itu org....

p/s: mana gambar kat Danga City Mall..

Nana said... [Reply to comment]

ayu ada 1 je gmbr kt danga city mall ghairah berpusing mencari broadband kan lupe nk amik gambo heheh...tp tu ada cite blom bole tepek lagi ikut turn heheh

mama tisya said... [Reply to comment]

wah sempt jumpa blogger ye..saper kah die??

SyaNa said... [Reply to comment]

hamboiii sakan cuti ye
hehheee
syok la tgk roti bakar tu
aku nk ajak gk syarul gi tp yg kt KL ni je la

best la park yg ko pegi tu..murah plak tu

Sitisifir10 said... [Reply to comment]

mm..time gi sana aritu tak amik gamba...huhuhuhu..arini tumpang tgk gambar org ajelah....

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe org tu ada kt sini je

syana-park tu mcm xbape pemes je sebab ramai xtau kewujudan park tu.aku bajet masuk sini RM40 gitu rupa2nya 8 hengget je hehe

siti-aik nape xamik gambo?kita ni mmg g mana kamera mest ada wajib tu hehe

Nida said... [Reply to comment]

Salam

Pernah dua kali ke Danga Bay... memang best, siap main roller coaster dan buai pusing2... cuma terkilan tak sempat nak makan ayam penyek kat situ :-(

Nana said... [Reply to comment]

kak nida, samala kita ni 2nd time g danga bay.xmain pun mainan2 kt situ saje pusing2 je

lia said... [Reply to comment]

tmpt memori daun pisang zaman blajar...

Nana said... [Reply to comment]

lia ko study mana dlu

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik..hik.. posing2 danga bay..

Sitisifir10 said... [Reply to comment]

time tu kamera dah mula nazak...hikhikhik...ni dah dapat yg baru...baru rasa best melencong2....huhuhu gilak blogging sungguh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...