MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 21, 2009

akhirnya!

akhirnya!! yes akhirnya tadi aku jumpe juga kasut yg aku cari2.dr bulan lepas aku dok cari.xde saiz, xde kale itam,stok blom sampai ish memacam alasan lah.pegi JJ wangsa maju 3x JJ Au2 2x, tadi tiba2 tergerak hati nk g JJ AU2 sampai2 je aku tros g tmpt kasot xtgk kasot lain dah tros cari kasut aku nak tu.

aku tanya akk promoter tu ada size 6 x?dia ckp ada 1 je last tros aku ckp NAK!!! hehhe..akk tu ckp mmg ramai yg cr kasut ni nak2 size 6, klw dh ramai cari maknanye apa?lawa la kot.hahaha...

gini la damia klw g tmpt baju budak dia amik bj2 tu dia ltk kt dada dia (mcm kita buat la konon2 nk tgk muat ke x) peh tu dia ckp MAT (muat)heheh...
singgah wonder park jap bg damia main 1/2 hrs pun 4 hengget
tara..ni la kasut yg dah lama aku dok cari akhirnya dapat juga puas hati aku wlupn 5x g JJ heheh

16 ribu orang memberikan idea bernas:

NICK IRFAN said... [Reply to comment]

alhamdulilah dpt jgk akak kasut kaler itam 2... hehe

Nana said... [Reply to comment]

nick-eheh usaha tangga kejayaan wlpun 5x g jj berkat usaha&kesabaran akhirnye terbang duit aku hahahha

iNa said... [Reply to comment]

wah...dpt juga kasut idaman ye... :)
mesti hepi kan...

ala kiut nye damia..
hehe..ikut mama p shopping ye...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah... berakhir sudah pencarian kasut ya...eemmm patut la kehabisan stok.. memang cantik bangat...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaa msti heaven perasaan kan..kita paling bengang kalu kasut yg diidam n diaim nk beli tetiba saiz xde..slalu la jadi cenggitu..tensen btl..

Echa said... [Reply to comment]

wah.. akhirnya... dapat jugak.. lena la tido malam ni.. hehehhe..cantik jugak.. nampak selesa jee...

..FiDa.. said... [Reply to comment]

nana..kasut ko same la dgn kasut aku...hehehe...raye pose aritu aku beli...

SyaNa said... [Reply to comment]

cantek la kasot tu
tak sia2 ko mencari2 ye
mmg berbaloi2 :)

zura@iwan said... [Reply to comment]

sonok la kan dpt apa yg kite idamkan....heaven jerk...hehe

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

nana...kasut cap boye ek...atie punye lebih kurang cam nana tp bukan wedges la...cap boye gak.. :)lembut kan....

Nana said... [Reply to comment]

ina-hehe dah lama gile mencari br jumpe.kiut?ye la..penat gile klw g soping ber2 je dia xmau dok dlm stroler kan ilang kt lorong2 baju

rina-yes akhirnya letih gile mencari asik2 xde je.puas ati heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-heheh terlalu heaven smpai xtau nk describe mcm mana heheh over nye.slalu gitu la kan..menda yg kita nak sgt2 susah nye nk dapat

echa-heheheh mmg lena tido ku malam tadi.yes mmg selesa gile..

fida- hehe yeke?ko bli kat mana aku separuh gile cari kasot ni ko tau

syana-tq weh...tu la menda yg aku nk aku xkira aku akn carik juga sampai dapat hehe...

zura-heheh atleast dlm pale otak xde fikir dah kt mana lg nk cari kasot ni

atie-ahh kasot cap boya mmg dijamin kesedapan memakainye heheheh

mama tisya said... [Reply to comment]

kasut sama ku..mmg laris kasut style ni....wah smp byk kali p cr kt jj ek..nasibaik cr kt 2 jj je tk p cr kt smua jj kt kl...hehehehehee..tp apa2pn mmg best kasut crocodile ni

azleyana said... [Reply to comment]

collection kasut ko da bp skang ni nana...silap aku size 6 je kalu x aku nak gak pinjam ksut ko tuh...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe sama ke?kita cari JJ wangsa maju & JJ Au2 je...time tu klw xjumpe mmg nak pegi JJ maluri haha tekad gile time tu.seb baik ada kt jj au2.tu la eryn sgt2 selesa gile babun heheh

yana-hehe..xde la banyak sgt koleksi kasut aku.hehe..ntah la ape hal ntah dah lama aku xmeroyan bli kasut gini.dulu2 mmg aku gile kasut tp sejak dah kwen slow skit.skang ni dtg balik gila aku ni.

wantie said... [Reply to comment]

berkawat gak hang nak cari kasut yang sesuai ngan jiwa raga...

tu la nama nya pompuan, tangkap muat tak main ler. tul tak. kalau hati dah suka, mahal pun beli gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...