MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 1, 2009

Anak Branak Sakit

baru balik kenek ni, damia demam, batuk+selsema, aku plak sakit mata.mata ni dah merah menyala mcm maya karin dlm pontianak harum sundal malam.gatai gile plak tu dah tu asik2 kelabu je mata ni berair je...

klw dah namanye sakit mata..harus la dapat mc 2ari.seb baik bole on9 kt umah xla bohsan sgt.tp doc dah pesan jgn ngadap pc,tv.hehe..tp xpe sikit2 je update blog je yg lain xbuka nye.

ubat damia:ubt demam, selsema, batuk+antibotik
ubat aku, ubt titik,antoboitik &dapat ubat idaman, ubt tahan gatal@alleryl (budak kt kenek tu ckp ubat kale pink ni ubat idaman kak.hehe..dia tau aku keje idaman sebab rekod dlm dia nye database)
mc 2 ari doc bagi

13 ribu orang memberikan idea bernas:

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

k.nana...smoga akk n damia cpt smbuh ye..mkn ubt tau..

mama tisya said... [Reply to comment]

ubat damia tu sama ngan ubt tisya kecuali batuk je tisya tkde..hrp2 smua cpt sembuh ye..musim skarng ni kn

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

KUI.KUI..KUI...SAMALAH UBAT KITA....SEMALAM KITA DAH PERGI KLINIK YG KE3..TAPI ADER TAMBAHAN UBAT...DGN KUASA TUHAN AGAKNYA...HARI NI MATA KITA DAH SEMBUH...TAPI MC ADER LAGI 3 HARI...
(WALAUPUN MC TETAP GI KEJE....ITULAH PENGORBANAN KEJE SENDIRI)

Manjakusayang said... [Reply to comment]

Semoga Damia da Nana cepat sembuh yer... Ingat pesan doktor tu... hehehehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

nana da jadi pontianak....huhuhu

smoga cpt smbuh yea...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

alalalal ciannya anak banak ni...eli doakan nana n damia cepat² baik ye

FIESYAH said... [Reply to comment]

semoga cepat sembuh...

mama_umar said... [Reply to comment]

get well soon korg..take care k,dahle tgh2 musim2 ujan nih,huhuh

Echa said... [Reply to comment]

ala.. siannya... sekarang ni memang musim tak sehat laaa.. dengan ujan lagi.. cuaca tak menentu... moga cepat sehat yeeee...

Nana said... [Reply to comment]

wah..terharunye aku ramai pakat dok amik berat psl aku..

tq ek korang...mata aku dah ok xmerah dah.magic btol ubt doktor tu bagi skali titik je mata dah xmerah.cuma damia la xdemam dah tp batuk kuat lagi.

iNa said... [Reply to comment]

moga cpt sembuh..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

la siannya damia..pakj tu sakit dia...smga kome berdua cpt sembuh ye..amin

Nana said... [Reply to comment]

ina&kak suziey-tq..tu la damia tu pakej 3in1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...