MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 17, 2009

BLACK & WHITE PHOTO CONTEST

jumpe contest kat blog ezzan. aku xde banyak gambo black & white blasah je la mana ada.saje suke...syarat2 mcm biasa bole tgk kat sini

gambo time di snap oleh encik amrul masa ni ktorg celebrate our 1st wedding anniversary kat Bukit Tinggi tahun 2007, time aku sgt gemok ok! berat 60kg.damia?blom proses lagi time ni hehe...gambo ni dalam bilik kt Colmar Tropical nmpk mcm ala2 obersea je kan... :)


4 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

kui...kui...kui..damia belum proses lagi yer masa ni...ntah2 proses kat sini...gurau2 jer nana yeh....
good luck

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

gud luck!
eli nk join gak..tp nk kena shoot lain..bila ntah nk shoot ni ekekek

izan said... [Reply to comment]

cantik gambar kat tepi tingkap tu... suasana agak kelam jadi x nmpak yg 60kg tu :D

Nana said... [Reply to comment]

ayu-haha..tepat skali..sebulan pas balik g 1nd haneymoon kita pregnant.hahah..damia made in bukit tinggi ekekke...

eli-tq.hehe...demo ada kamera lawa sure hasilnye pon lawa.good luck juga klw join

izan-hahah..tu la seb baik la xbape clear sgt gambo no+black & white mode plak xnmpk la sgt kedebapan tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...