MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 10, 2009

cara-cara pasang plug

1. Cucuk plug dekat suis
2.plug xmasuk?cucuk lagi ikut lubang dia
3.ok bila plug dah masuk bole la iron baju (muke tu mcm xbersalah je..wlpun buat keje salah!)
uwa!!!!!! ni la keje damia..klw tiba2 diam je xde dengar suara dia harus aku kena cari kat dlm blik mak aku.pantang jumpe iron, dia amik pastu cucuk plug kat suis, naseb baik dia tak on je suis tu.
tapi klw aku on iron dia nampak je lampu merah mnyala kt iron tu tau plak dia takut cepat2 dia lari pastu cakap NASH!! (PANAS) heheh..xserik2 btol la..wlpun tangan tu dah pena kena iron xreti takut nk main ngan iron.ish bahya btol la damia ni

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks....bahaya ni damia oiii..kn tk psl2 melecur peha mu itu

lia said... [Reply to comment]

ha'ah mmg bahaya la sayang oiit.... aku risau kalau dia da start pandai on suiz jer...

FIESYAH said... [Reply to comment]

ikhhsss...gerun je tngk damia tu wlw dlm gambo...simpan lah kat mane2 iron tu sblm jd pape...

zety said... [Reply to comment]

ahhhh!!aunty fobia dgn iron panass!!!heheh

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

heheh..nana beli la iron mainan..

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

bahyer la. jgn dok biar.. takut pasni dia reti on habis....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

bahayer ni..tertekan suiz tu cam mana??maknya jugak lah yg menyesal nanti.....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

amboi clever btl damia ni yek..hehe..bahaya tu..tkt ter on..kalu dia tau tkt xpe..tkt dia xtau tkt..tetiba berbekas jek

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la..xreti serik ni.tp kalau kita tgh gosok baju dia xbrani nk dekat takut plak tu

lia-suis on tu mmg payah skit nk tekan.so skang ni aku dah pesan kt adik2 aku klw gosok sorok iron tu

syah-penah skali terkena iron.adik lupe nk simpan.melecur tangan dia.

zt-jgn ckp ko aku pon sama tangan ni dah berbelang2 kena iron

eli-damia ni kan dia tau klw menda tu tipu punye sure dia layan dah klw hok menan punye

camar putih& ayu-tu la klw umah sendiri mmg beringat, tapi tu la klw ada kt umah mak kan ramai kt umah tu, seme bukan ingt bila orang pesan abis iron simpan iron tu.seme klw dah abes iron biar je kt bawah.skang ni mmg berhati2 la.slalu cek tgk ada ke x iron kt situ klw ada cpt2 sorok

kak suziey-tu la dia reti takut, gambo ni dia xtakut sebab xde lampu nyala kan kt iron tu cuba klw ada lampu merah nyala dah lama dia lari kluar bilik sambil cakap NASH! HEHEH

ira_kecik said... [Reply to comment]

uih... bahaya tol la.... buat sekali terkena iron tu, berbekas tangan comel damia......nasib baik tak on iron tu....

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

bahaya gak ni.. tak pasal2 karang kena iron damia.. pe kata all pug tu.. di letak kan cover plug ala2 cam plag plastik tu.. bila nak guna baru buka

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

damia,
nak tlg ibu iron baju ye...


tapi bahaya tu ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...