MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 24, 2009

De'deaH collections

ni entry tolong kawan namanye.hehe..ok aku nk tunjuk skit ni la tudung2 yg deah beli time aku sebok ikut dia g JLN TAR selasa lepas.dia xde juai online..dia juai kt opis dia je..laku gile mcm goreng pisang panaz.

tp kalau ada la antara korang yg berminat nk membeli sila la hubungi deah no tipon & email ada kt bawah nun aku bagi.pandai2 la korang deal ngan deah ok..aku tolong ikhlas je..tp tiba2 tuan tokei tudung bermurah ati nak banje aku makan steak ehehe..rezki jangan ditolak...musuh jangan dicari..hahaha!!

ok sila la cuci mata...klw korang nk beli tu ada code +price (price xtermasuk delivery charges tau)





anda berminat?sila hubungi deah: deahdarling@yahoo.com.my no tipon 012-6742787
p/s: harga2 di atas nun blom masuk kos penghantaran ek..bape kos penghantaran?korang deal la ngan deah.slamat berurus niaga...

4 ribu orang memberikan idea bernas:

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

salam tuan rumah... nana lamanyer aku tak jengukk sini..ampun ya buk... skrg kemabukan ku dah ilang makanya leh lah ku meromen blog kau ni balik...

wah sgtt comell tudung2 tu.... suh lah dia buat online leh aku belek membelek... hehehh

ko nyer gambar kebab tu kan betul2 buat aku tingin nak makn kebab yg kat PKNS shah alam tu da..

Nana said... [Reply to comment]

linn-welcome back hehehe
deah cakap klw dia jua on9 tudug tu akn jadi mahai ade ke org nk bli?aku udah kaba kan kt dia tadi bila dah dgr dia xplain xpela..elok dia juai kt kwn2 opis dia je la hehe

kebab kt pkns?aku xpenah try hehe..sedap ke

Nana said... [Reply to comment]

linn-welcome back hehehe
deah cakap klw dia jua on9 tudug tu akn jadi mahai ade ke org nk bli?aku udah kaba kan kt dia tadi bila dah dgr dia xplain xpela..elok dia juai kt kwn2 opis dia je la hehe

kebab kt pkns?aku xpenah try hehe..sedap ke

Gieyana said... [Reply to comment]

baik benor ko yer..tolong kwn yer..nnt aku turun KL bleh ler cr gamaknya...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...