MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 21, 2009

Dinner@ T.G.I.F

cite ahad mgu lepas.hehe..lama peram sebab last week banyak sgt cite nye kan.so kena smpn publish mgu ni plak.dah pusing2 nk cr tempat g makan mcm dah xde idea je nk g makan mana.last2 aku ajk amrul g makan kt TGIF kt wangsa walk.layan je la

posing dlu kt entrance
pilih menu jangan xpilih
tgu makanan sampai
damia posing kt christmas tree
aku punye adobo chicken (kureng arr xsedap)
ayah damia yg dah konyang makan ni je 1/2 wings
damia punye kid chicken finger
Mac+cheeze muak giler
apple juice+virgin ade lemonade+kid choc shake
em...nk komen skit makanan yg aku oder tu.adobo chicken: mmg xsedap langsung.ayam mmg la bapak nye beso.xabes makan pun sebab banyak sgt.chicken wings:pun xsedap juga rasa mcm ayam yg dah lama kt dlm freezer pastu xde rasa special pun mcm aym goreng biasa je.sedap lg chicken wings ayamas tu.air lemonade tu plak mmg xsedap langsung mmg tawar+ada gas.erk...last2 choc shake damia je aku mnm lg sedap.xtau la kot klw sape2 penah g makan sini ckp sedap tu mayb menu lain yg diorg oder.tp klw menu2 yg aku oder mmg aku xrecommend langsung.sila jgn cuba

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wowww bestnya makan kat TGIF...tapi makanan tak sedap sgt erk???

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wowww bestnya makan kat TGIF...tapi makanan tak sedap sgt erk???

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ntah la mayb yg kita oder ni je kot xsesap tp chicken wings ngan chicken finger damia pon xsedap.pastu air lemonade tu mak ai..dah la masam gile xde gula mmg hancus

FIESYAH said... [Reply to comment]

sempoi2 je mkn kat ctu...bape plak harge sume tu?

Nana said... [Reply to comment]

syah-sempoi & kurengg...hage?hehe..try la pegi sendiri.xmau la publish sini segan.

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

nampak mcm sedapppp.......

p/s: tu la nana, eli pun byk entri tertunggak..nk kena publish 1 by 1 hehehhe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

nmpk cam sedap..tp x yek..hehe..

momguess said... [Reply to comment]

memang xsedap pon kat TGI ni
tapi lain org
lain citarasa nyer
aku sama mcm ko
skali terkena spai skg aku xpg
ayam die mcm ader bau skit
+ keras
baik layan kepsi
hahahha

Nana said... [Reply to comment]

momguess-ye la kak..mmg aym dia keras pehtu ada bau skit.btol lg sdp aym kepsi heheh

SyaNa said... [Reply to comment]

TGIF ni mmg tak berapa sedap la
kalo nk sedap baik mkn chilis tu
harga pn lebih kurang je

kalo aku ngan erryn suke mkn dessert dia..ape ntah nama nye..eskem yg sgt lazat

ayam2 kt situ sume fail sbb daging pejal2

Nana said... [Reply to comment]

syana-ye la weh aym dia xsedap langsung.xpela..bila lg nk try kan..xpenah pon g mkn sini.skali dah try xde la..makanan pun mcm hampeh.idok ler aku jejak lg pasni.cr tmpt mkn len plak

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

nana- tempat2 camni mmg kureng kesedapan mknn... tp rege subhanallah....

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

gambo cam best je.. tapi rasa kureeenggg ya.. eemmm

Nana said... [Reply to comment]

atie-tu la pemes je lebey sedap nye idak pon.saje nk try kan...skali je la g pasni idok ler heheh

Nana said... [Reply to comment]

rina-gambo je la bez rasa kureng...

zura@iwan said... [Reply to comment]

kita x penah gi la plak kt TGIF nih...sbb rase cm mahal jerk...x sedap ek...nex time x yg gi dh la..kekeke

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe skali skala bole la nk mkn sini.slalu idak ler....heheh klw dah skali tekena gini idok ler teman jejak lagi sini

mama tisya said... [Reply to comment]

tk pernh tgk menu yg ayam tu..agaknye sempena xmas kot...kita jrg amik ayam cz kt tmpt2 camni slalunye ayam part dada kita tk suka..suka part peha...heheheh tu yg slalu pilih menu samada steak or salmon

Nana said... [Reply to comment]

eryn-menu ayam tu baru punye.saje nk try hehe..tapi aym yang kita amik ni part peha la.ayam ni xde bau tp chicken wings dia bau mcm ayam lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...