MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 10, 2009

::Gambar Dulu-Dulu~Tag from IbuDamia

UPLOAD GAMBAR- GAMBAR LAMA KORANG
yang lama ok. bukan takat lama 2 3 hari tapi yang lama 2 3 tahu
n...

tahun 1999-1st time kuar sama time form 4.tp ktorg kuar ramai2 zaman2 ni blom ada istilah cinta lagi..hehe..memasing kurus giler time ni tgk la tu duduk pun jauh sebatu ekeke..
tahun 2005-gambar time dating kt genting hamboi jauh gile g dating.tudung?dah terbang kena tiup angin genting ekekeke
tahun 2005-gambar time couple2.actually ada membe aku wartawan utusan nk test kamera yang dia baru bli, so dia panggil aku dtang bwk kawan2 utk wat photoshoot.apa lagi..dah org bagi free je kan..ni klw g amik kt studio ntah brape kena kan.aku dapat free je.berpuloh2 snap smpai xreti nk posing apa lagi.

tahun 2005-gambar time bertunang

tahun 2006-gambo time g honeymoon kat Pulau Tioman.ni la pengalaman yg paling sonok skali ..time aku tanya amrul pun apa pengalaman paling xdpt lupa dia ckp time g animun kt tioman sebabnye...ha jgn nk fikir YELLOW ok heheh...sebabnye time ktorg g animun tu mmg ktrog berdua je kat resort tu ktorg dilayan macam raja ok! sampai kan bila time makan diorang siap dtg ketuk pintu blk ckp makanan dah ready.bahgianye idop time tu..rasa mcm ank raja je heheh


ok la tu saje utk malam ni dah lama gile xwat tag ni sonok plak kan skali skala jawap tag.aku malas nk tag sapa2 agk2 sapa2 yg sudi or berminat nk wat tag ni sila la buat ye..


15 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wahhh...kurus giler amrul masa sekolah dulu...jauh beza ngan sekarang....

honeymoon kat pualu jugak yer...hehehe...bestkan honeymoon kat pulau...

iNa said... [Reply to comment]

dh lame la kenal hubby nie ya??
same la kite...
ina pon kenal hubby mase form 4...tp time tu lom bercinta lg...juz kwn2 je...hehehe...

best kan sesekali tgk pic2 lame nie...
syok gak.............

best honeymoon kt pulau...
tenang n nyaman je..

Sitisifir10 said... [Reply to comment]

what a sweet moment to remember...hope it will last 4ever

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

so sweet....eli ni tggu cd dr hubi baru leh jwb tag ni..esok thari baru hubi bertolak balik ke kelantan *dia kt kajang

FIESYAH said... [Reply to comment]

merpati 2 sejoli...

lia said... [Reply to comment]

1. gmbr studio korg 2005 aku prasan amrul ada lesung pipit... yer ker? mcm shah rukh khan ;p

2. rambut amrul masa btunang ala2 gaya brader2 tentera udara yg aku kenal masa aku kecik2 dulu he3 (umh aku kan dkt area tudm subang)

3. aku jeles korg bertunang ada gmbr dgn tunang hu3 tunang aku xboleh mai, mak pak xbg hu3...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaa syioknya mengimbas kenangn lama..hehe..
hanimun harusla syiok kan..hehe..trpk yellow blue red plak..ekekek:p

ira_kecik said... [Reply to comment]

mengimbau kenangan lama seh.... ko bercinta dari zaman sekolah eh.... bagus2.....

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik..hik.. mengimbau kenangan yo.. seronok gak tu..

Hezesuze said... [Reply to comment]

ish nk wat jugak ler...tetiba teringat kenangan lallu..ahaks!

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tu la mmg kurus giler...sama2 kering zaman2 skolah.
tu la animun kt pulau gak.mmg bez!

Nana said... [Reply to comment]

ina-ahh ktorg kenai time form 4.pastu kawan2 je dah lama baru kawin ehehe..mmg bez tgk pic2 lama ni, time nk pilih gambr2 lama ni tsengeh sorang2 je ingt kenangan lama

siti-insyallah..tq

eli-hehe jadi mangsa tag ayu gak kan sila buat homework anda gak k

Nana said... [Reply to comment]

lia
1. ahh..amrul mmg ada lesung pipit tp xprasan sgt la...hahah..mcm shah rukh khan?sure kombang amrul klw baca ni.nama pun orang penang kan..ada la skit2 mix2 mamak hehehe

2.kalau ko nak tau sebab rambut dia la aku suka kat dia.time mula2 jumpe masa form 4 gitu la rambut dia dah lurus belah tengah plak tu bikin cair aku...ehehe

3.hehe...aku family jenis sporting 7 xkisah xde la ikut sgt adt2 ni.ada stengah parent yg pegang btol menda tu kan..lelaki xleh dtg time tunang.tp aku rasa zaman skang dah open dah..siap ada yg bsanding skali ats pelamin pdahal br bertunang.heheh

Nana said... [Reply to comment]

syah-heheh..sejoli ek

kak suziey-seme orang pun sure akn ingt kenangan animun smpai bila2 kan sebab tut.............ahahaha

ira-ktorg kawan dari zaman skolah bercinta lps 5 thn kenal.5thn aku tunggu dia ckp dia suka kt aku hahah..aku suka kt dia dr zaman skolah tp xbrani nk ckp

Nana said... [Reply to comment]

rina-mmg sonok bila ingt kenangan lama.time nk upload gambo pon tsengeh sorang2 bila flasback

kak heze-sila la buat tag ni klw rajin kak...hehe bagos tol org lain mls wat tag akk ngan rela hatinye nk wat tag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...