MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 22, 2009

jalan2 @BTS

hehe..minggu ni blog aku tunggang terbalik skit.cite lompat2 sebabnye banyak sgt gambo & cite2 lom publish.ok nk cite skit kisah isnin lepas, amrul dpt cuti 2 ari (bukan Annual leave, tp cuti dibagi sebab kena keje time weken off)amrul ajk g Berjaya Times Square nak cari kasot katanye..

tp bez tau shopping sini sebabnye seme murah2.dia ada kedai2 yg mmg hage dia all 25, all 30 baju mmg banyak pilihan terutamanya kasot lagi la byk pilihan.sape nk cari kasot2 yg lain dari lain dtg la sini.skang ni kan g mana2 soping complex penuh ngan deco2 nk chirstmas ni kan.chistmas tree paling beso skali kt pavillion.ritu nk singgah tp ujan lebat kim salam je la

posing kt main entrance
meriahnye pokok krismas di sana sini
posing kt perigi buta
kurus ke aku?nape ramai sgt ckp aku kurus gile?xde la gile aku rasa
tetiba rs mcm kt obersea hehe...
damia lapo..makan xpaling kiri kanan dah
dah penat jalan2 g makan kt VIVO pizza
amrul yg dah lama mencari kasut dia pun suh aku amik kasut gak.pastu bli baju yg aku rasa agk rugged bg org dah kawen mcm aku hehe..tingin nk pakai.
baju& kasut damia

14 ribu orang memberikan idea bernas:

momguess said... [Reply to comment]

baju tu cantik!!!!

mama_umar said... [Reply to comment]

ranggi ape kasut cenggitu,remaja beb heheh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wah wah...shopping kasut lagi...warna hitam gak...suka warna hitam yer...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ooooo suke jgk la baju cenggitu..dh ade satu..ok jek..kalu x pakai time ni bile lagi kan..ekek:p

Nana said... [Reply to comment]

momguess-hehe tantik ke?tq murah je tu

zt-kasut tu main blasah je pilih janji selesa kt kaki, yg aku maksudkan ranggi tu baju tu dah bli kan rs mcm segan nk pakai hehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la ish mcm kena sampuk apa bulan ni dah 4 pasang bli kasot.sudah2 la tu nana!

kak suziey-heheh tu la tgk org pakai lawo je kan...bila lagi nk try

iNa said... [Reply to comment]

cntik baju tu... :) cun...
sebut berjaya..tetibe teringat cosmos...dr ari tu nk p, xdpt2 lg..huhu...

Manjakusayang said... [Reply to comment]

betul ler..cam kat oversea... baju tu cantik ler...

Nana said... [Reply to comment]

ina-tq baju murah je tu ina.kita pun xpenah msk cosmos cam xsesuai je damia kecik lagi menan situ bnyk adventure.

kimm-hehe..xpat g obersea kan..feeling ala2 kt obersea pon jadi la..kim..baju tu murah je...

zieha said... [Reply to comment]

time bulan kristmas nie best shoping perfume ..mmg rambang mata nengok n nak test bau..cantik2 je packingnye hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

kita tk pernh lg bw tisya P BTS..kt situ kn ada tmpt main2 kn...rsnye pernh p skali je tupn b4 kawin...mmg smua soping mall deco2 xmas cantik2 kn...ala2 overseas...wah byk gk soping nye ye

azleyana said... [Reply to comment]

ape salah nye ragged skali skale

Nana said... [Reply to comment]

zieha-eheh..kita xminat perfume.tp suka la g kt kaunter pastu spray skit yg tester tu hahah

eryn-damia ni 1st time g BTS.dia suke gile tgk roller coster menjerit2 dia hehe.ala skali skala je soping tgh ada duit.xde duit dok diam2 ekeke

yana-hehe..segan weh nk rugged2 tu la skali skala ok la

wantie said... [Reply to comment]

shopping sakan ko yer.. terapi yang paling berkesan untuk kaum hawa cam kita ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...