MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 28, 2009

jalan2 ipoh jumpe awok...heheh

arini aku cuti..letih la mlm tadi br smpai dari perak.sebelum aku mula kan cite pasal kenduri kawen ari sabtu & ahad, meh aku stat ngan cite ni dulu.gambo2 lain kena edit dulu b4 publish.ari sabtu lepas abes je kenduri adik amrul ktorg tros gerak g ipoh.

sampai ipoh pon dah malam..perut pon dah lapa singgah la makan kt tepi dataran ipoh tu.tengah dok makan tiba2 nampak sorang yg mcm aku kenai je...time dah abes makan aku pon singgah meja dia ckp nak amik gambo

nak tau sape orang tu?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


yes..awok..hehe..time ni dia tgh makan tros aku ckp aril, sorry kacau ek.nk amik gambo bole?ank saya ni suka sgt ngan lagu aril (yes..mmg damia suke gile lagu menatap matamu tu)time dah abes amik gambo aku suh damia salam.damia pon salam siap wat flying kiss lagi! aril tgk pon tkejut dia cubit2 pipi damia pastu seme kt situ cakap ala...pandainye..hehehe (time tu aril ngan kawan2 dlm 10 orang 1 table)damia plak aku tengok bole sengeh2 mcm tau je aril tu sapa hahaha...
this pic taken by Gaf using Nikon DSLR D50

15 ribu orang memberikan idea bernas:

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

alahai...best ye jumpe awok..aisyah pun suke lagu aril tu...

nana... awatla aril tu selekeh beno... ehehehehehehe

Nana said... [Reply to comment]

atie-hehe sama la...damia mmg suka lagu tu.klw dia dengar lagu tu tros dia joget & tepuk2 tangan.klw misalan kata dia ada kt dapor dia sanggup lari ke depan nk dgr lagu tu

tu la slekeh gile tang rambut tu la srabai

lia said... [Reply to comment]

aku sukak gler lagu menatap matamu tu...

wahhhh pandai anak dara ko he3...

SyaNa said... [Reply to comment]

awoookkkkk
amboi anak dara ko..

zura@iwan said... [Reply to comment]

dpt bgmbr ngan aril...

FIESYAH said... [Reply to comment]

amboi damia...gatai ekk!!! he..he...sempat flying kiss lagi...tu mesti ikut ibu time anak2 dare tu..he...he...

aril tu nampak letih pun ye? selebet pun ye? akak x tanye ke die dr mane? masai je tu...

DYLA said... [Reply to comment]

hehehhe.. awat rambut awok jadi mcm tu???

bestnyer damia dah jumpe awok

Nana said... [Reply to comment]

lia-hehe..sama je ko ngan damia.tu la tau2 je dia tu aril artis pojaan dia hhehe

syana-hak2 kecik2 dh tunjuk bakat nih bahya2

zura-slamber je g ckp ngan aril hehe

syah-hak2 tu la siap wat flyig kiss xtahan tu...xde tanya apa pon...agknye baru blk show kot

dyla-bukan ke tu mmg style rambot dia.slebeh+serabai eheeh

MrS. F!zA@MaMa Darwisy said... [Reply to comment]

awoookkkkkkkk..yes, fiza pon suka lagu tu..lagu je..

jauhnya berjalan..hehe

mesti kt umah selalu ajar wat flying kiss.. mesti cute je bila bdk tecik wat cmtu..

iNa said... [Reply to comment]

waahhh..bestnye dpt jumpe awok..
kiut kan???

Nana said... [Reply to comment]

fiza-sama la kita suke lagu je.jalan ipoh sebab nk g wedding membe.ahh..mmg slalu ajr damia wat flying kiss

ina-he3 kiut?bole la..muke besih xde jerawat ala2 jambu gitu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

oh tidakkkk................awok yg serabai mabai....nasib ayu tak minat dia...

Nana said... [Reply to comment]

hahaha ayu, tu la srabai gila kan.sama la xminat juga.tp saje amik gambo wat koleksi hahaha

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik.. damia siap bagi flying kiss tu.. aaahhaakkss.. terkejut la si awok tu ya

Nana said... [Reply to comment]

rina-heheh tu la pasal tkejut awok tgk awek bg flying kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...