MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 1, 2009

KUANTAN: Edisi orang kawen

oleh sebab mata dah ok baru la aku bole update cite kt kuantan.ni la kenduri yg ktorg pegi masa ari sabtu & ahad kt kuantan.time ari sabtu mata aku dah ada tanda2 nk sakit mata tp baru gatal2 je.ari ahad..mmg mata dah bengkak & merah so terpaksa la g cari glasses.aku ni dah la xsuka pkai glasses tu pasal la xde dlm kete.hehe..dah la tu aku xreti nk cari patern yg sesuai ngan muke aku, amrul yg jadi penasihat pesen mcari glasses yg sesuai .heheh...

ada 2 orang kawin, kawan keje amrul azmi@ kecek.lagi satu plak cousin aku yg last aku jumpe time darjah 6.hehe...mmg xingt dah muka dia sebenarnya.seb baik diorg kenal aku time aku dtg ritu

SABTU :Majlis Kahwin Azmi & Liza (kenduri belah pompuan kt Beserah)
gmbr anak banak wajib la ada kan.glamer mu kecek masuk blog aku hehe...
AHAD:kenduri azmi&liza lagi (blah lelaki plak kt taman tas)
posing wajib ank branak.time ni mata dah bengkak+merah gile tpaksa pkai glasses, udah nmpk mcm mak datin je hehe...
AHAD:kenduri cousin kt batu 5, gambang.nice color! black&white unik skit jarang org wat kale ni
ni adiah yg aku&damia dpt time cabutan bertuah kt kenduri cousin aku.hehe..lawak la..aku baru je sampai & tengah makan tiba2 no aku naik.terkedek2 aku g basuh tangan, dj & pantin tgu aku nk amik adiah.pastu no damia naik aku tgh makan lagi, tpksa diorg tgu aku cuci tgn lg skali nk amik adiah.rezki ank banak.
p/s: utk pengantin2 baru selamat pengantin baru dari ktorg, semoga korang berkekalan hingga akhir hayat.aih..musim2 hujan ni kat kuantan skang ni... xkuar bilik la korang ek.muakakakka.....

11 ribu orang memberikan idea bernas:

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

k.nana..knduri msa musim tengkujuh ni mmg best la,.ada chan nk lepAk merendek lama2 dlm bilik...wakaka...statement kejam utk pante....anyway...slmt panten baru...cpt2 la dpt ank ye....musim sejuk ni hah...musim mengawan...tp syg..psgn qis lak xde nk mengawan..heheh

iNa said... [Reply to comment]

meriah nye nana.....
musim org kawen skrg ni..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

wah syok kan org kawen skang ni..tp yg tak syok nya, waktu majlis tu hujan waaaaaa mesti gelisah je pengantin..

btw, cantik ape nana pakai glasses tu..sesuai >_<

Nana said... [Reply to comment]

qis-ekeke..mmg kijamm itu statement.tp xpe kita kan otai..statement gitu bese arr kan heheh...

cian qis...pasangan jauh kt UAE nun..xpe la qis kita geng pasangan jauh gak (tp xsejauh abg jepp la heheh)

ina-tu la cuti2 skolah ni mmg musim org kawen la.

eli-tu la seb baik aritu ujan xlebat klw x susah gak la kan nk berarak dlm ujan.

kita xbese pakai glasses sebab rasa xselesa & klw pkai lama2 rs mcm sakit mata.tu pasal la suka bli glasses, ni emergency case, main blasah je amik janji dpt ttp mata.heheh

~Love Says It All~ said... [Reply to comment]

TARIKH2 KELAS MAKEUP :

6/12 : PERSONAL CLASS DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL KELAS DI SHAH ALAM

15/1 : PERSONAL KELAS DI K.TERENGGANU
16/1 : PERSONAL KELAS DI KELANTAN

23 & 24 JANUARY (2 DAYS BRIDAL CLASS IN SELANGOR/KL!!!)

SMS/CALL 016-2128740 -EYRA RIZAL

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa kenyang mkn kenduri kawen la yek..hehe..cantik la pelamin yg last tu..unik .

FIESYAH said... [Reply to comment]

he...he...nakal no usik pengantin...p biaselah...he..he...

kenduri kat beserah tu mlm ke? bukan main lawo g pelaminnya ngan lampu...deko2...nampak klasik...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

aahhaakksss.. rezeki nana la ya.. time nak mkn je.. no naik.. time no naik je..baru nak mkn..
cantik2 pengantin.. memang sekarang ni musim mengawan.. berderet2 surat saman..

wantie said... [Reply to comment]

banyak tul undangan kenduri ko attend yer. pengantin-poengantin tu semuanya cantik cantik belaka.

pengantin yg pakai black & white nampak terserlah..

yer lah tema black & white memang jarang owang buat..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hehe....kita pun masa gi holiday last weekend banyak pakai sunglasses gak....akibat nsakit mata..nanti tak der org nak dekat ngan kita takut jangkit....

zura@iwan said... [Reply to comment]

sonok aku tgk org kawin.....aku miggu ni ada la jemputan kenuri kawin..hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...