MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 2, 2009

KUANTAN:Edisi Jalan-Jalan

ok ni plak cite time jenjalan kt kuantan.xde g mana pun klw takat 2 ari tu jalan2 area situ je la.dr kl aku dah berkobar2 ajk amrul mkn kt tanjung lumpur.skali smpai sana tutup da..yela ari raya sape nk meniaga.sampai kuantan kul 8.30 mlm seme kdai2 mkn byk yg ttp.nak xnak fastfood je la yg ada.dah tu ktorg g la KFC telok cempedak.
@kfc TC
nite@telok cempedak
ari ke-2 pas kenduri kt beserah singgah pantai batu hitam 5mnt je dr umah pantin
motif singgah?apa lagi..acara wajib..hehe..
malam sabtu g beraya kt umah membe amrul kt aspa cottage konvoi 3 bj kete.besau gile umah dia mcm istana
dah abes beraya lepak mnm kt area tebing nama dia (klw xsalah la)
last day singgah kat area gading bli kopok leko.huh! xsedap langsung! dah la banyak tulang.nk wat camne..byk kdai ttp kan..org beraya lagi...sumpah aku xkan jejak dah kedai ni

12 ribu orang memberikan idea bernas:

zh-ena said... [Reply to comment]

banyaknya batu tepi pantai tu..boleh mandi ker

FIESYAH said... [Reply to comment]

damia becanda di tepi pantai....sok tuuuuu.....

FIESYAH said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Echa @ Syaz1601 said... [Reply to comment]

syoknya jenjalan.... pantai TC tu curam sket kan... lama dah tak g sana.. las pegi masa study kat jengka dulu... lama dah.. heehhe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

rugi ooooo tak makan ikan bakar kat tanjung lumpur....sah2 dah hari raya kan...mestilah kedai tutup...

besau sehhh rumah kawan amrul tu???? berapa org duduk tu?

Gieyana said... [Reply to comment]

Mak Aiii..besor giloss umah member korang...

Bestnyer posing2 kan..

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah beshnye dpt lepaking kt tepi pantai gtew....ahaks!

nana kai bju kaler kuning tu nmpak kurus but bju cekelat (akak rase rrr) nmpak chubby ckit...muhahahaha

Nida said... [Reply to comment]

Salam..

Akak pun tak suka beli kopok kat area Sri Gading tu.. kalau teringin nak makan kopok, sanggup kami ke Kemaman atau ke Cherating..hehe.

Rindu nak makan kat Tg. Lumpur.. kat Ana Restaurant.. Ikan bakar petai..
:-)

Nana said... [Reply to comment]

ena-mmg xleh mandi pun ombak kuat sangat.mmg banyak batu, nama pun pantai batu hitam hehe

syah-hehe..mgm suka damia klw bole nak lari kt ombak klw xtahan mmg dia dah pegi dah kt ombak

echa-suram ke?ktorg g malam jumaat tu mmg happening la sampai jem la jalan nk masuk tc tu

ayu-tu la..rugi tol xdpt mkn ikn bakar kt tg.lumpur tp bagus juga..kena hormat skit amrul yg xleh mkn seafood hehe...umah tu dia duk satu family

gie-aku pun tkejut umah dia beso gitu segan rasa nk masuk hehe..rasa kecik je dok dalam umah besau

kak heze-baju la punca seseorang nampak gomok wlpun pada hakikatnye orang tu xgomok hehe...

kak nida-tu la ntah pape kopok leko situ sumpah xg dah.wah ikan bakar petai?cam bezz je

zura@iwan said... [Reply to comment]

fuyooo...besar giloss umah member mirul tuh..org beradaan ka..hehehe

wantie said... [Reply to comment]

wah... jenjalan ambik angin memalam kat teluk cempedak yer...

dasat tul umah tu, cam umah tok menteri... tak ada photo kat dalam umah tu..

deco dia mesti cantik giler...

Nana said... [Reply to comment]

zura-ahh..anak org kaya..segan aku masuk umah beso2 gitu

wantie-hehe..aku segan gile nk amik gambo dlm umah kang tuan umah ckp apa plak kan.tp mmg lawa la...kelas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...