MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 14, 2009

musim makan nasi minyak

mcm ni la..klw dah musim2 cuti skolah..sana sini orang kawen.ok la meh aku nk story sikit majlis kawen ari sabtu & ahad.

SABTU:
Majlis perkahwinan Fazny& azie.beb! aku nk ucap selamat pengantin baru semoga ko berbahagia hingga akhir hayat..amin...fazny ni membe lama aku time tpmt keje lama, merangkap juga aku nye videoman time aku kawen dlu.congrtas beb!

damia with ibu & ayah
lepas balik kenduri fazny rush plak g majlis kawin sepupu amrul kat kajang, pengantin pompuan shuhada nama dia.ni baru 1st time aku jumpe padahal dah kawen nk masuk 4 thn baru kenal sedara.hehehe...
gambar kami wajib la adakan..
ni plak gambo ngan MIL & adik2 ipar aku.ngan diorg pon terjebak posing haha..
AHAD:Majlis perkahwinan fadhli & huda, pantin laki ni officemate aku, dia xde 2mgu aku la kena cover keje dia ehehe..xpela..ko pergi la bercuti dengan tenang...pantin posing2
gambo kenangan ngan pantin
ayah, damia & ibu
posing dulu b4 balik hehe...
ok tu saje utk kali ni once again congrats to all of you..selamat pengantin baru semoga berbahagia hingga akhir hayat.amin...

13 ribu orang memberikan idea bernas:

FIESYAH said... [Reply to comment]

eee...jelousnye tengok baju pengantin lawo2...

akak turun kajang x cakap pun...

Nana said... [Reply to comment]

syah-tu la cantik2 seme baju pantin.last minit je ni, ari yg sama baru dapat call ckp ada kenduri kt kajang.

Ena said... [Reply to comment]

hah ape lg anis? he3x..

Ena said... [Reply to comment]

lau org yg dah kawen pun leh posing pakai & posing camtu aper? zmn skrg nie mcm2 ader.. ngeh3x

mama tisya said... [Reply to comment]

wah byk tul p kenduri ye...mmg musim org kawin + cuti sekolah kn

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

amboi...manyak nye makan nasi org kawin....

nana... baju nana lawo2 la... jeles ai... :)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aah la skang musim org kawen..amboih.skali terjah 3 kenduri..ekek:p

p/s: tringt plak kisah pengantin baru nikah 3 jam..suami dia meninggal eksiden..kt kedah..huhu..camne la perasaan dia kan..

Manjakusayang said... [Reply to comment]

wa...banyaknya jemputan... Seronok dapat makan2 nasi minyak yer...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

makk aiii...banyaknyer undangan...best kan dapat memenuhi undangan walaupun badan penat....

Nana said... [Reply to comment]

Ena-btol tu org zman skang ni kdg2 berpesen kalah pengantin.hehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la musim cuti skolah kan..penuh la undangan.2mgu lagi ada lg 2 kenduri ni

atie-hjg minggu mmg xyah masak heheh..ala mn ada lawa la baju kita bese je atie..

kak suziey-btol kak..kesian tgk pengantin tu skejap je rasa dpt jadi suami isteri.

kimm-hehe..sonok sebab xyah masak hehehe...

ayu-tu la serius mmg letih la..nak2 klw 1 ari ada 2,3 kenduri nk kena berkejar2

azleyana said... [Reply to comment]

nana aku pon g gak kawn ko kwin...laki tu kawan husband aku...

Nana said... [Reply to comment]

yana-hehe..xjumpe plak kita kan.aku g lambat pantin dah abes sanding baru aku sampai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...