MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 8, 2009

PENCARIAN MODEL BERKELUARGA

Dah lama gile xjoin contest.tgk contest naman ni mcm beznye & yang paling penting adiah dia pon sangat bez! klw menang dpt wat photoshoot kat putrajaya WOW! bez tu!nk tgk syarat2 seme bole masuk sini

ok la aku pilih gambo nih...gambo ni time pegi kawan aku kawen balik kenduri kawin plak ada open house, so sebelum pegi umah membe tu singgah taman kt situ amik gambar jap.ni set timer letak ats meja kt taman tu.hehe..seb baik xde orang time tu mcm2 posing la ktorg amik.



9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah sempt lg singgah taman ye...good luck

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

sempat lagi tu singgah pi taman....dah sah2 gi rumah org kawen kan...haruslah pakai baju kurung berposing....

iNa said... [Reply to comment]

pepel lg....
i likeeee...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

wah..saingan sengit :P
gud luck ☺

Gieyana said... [Reply to comment]

walaa...joint contest yer..mcm tertarik gak nie...aperpon gd luck k!

n@m@n said... [Reply to comment]

set timer pun ok ape..hehe

good luck k.

DYLA said... [Reply to comment]

wah smua sedondon ni.... cantik gambar ni... harmoni..

Nida said... [Reply to comment]

Good Luck Nana..

Akak memang sah tak leh join.. klu photoshoot kat Auckland nak gak akak join..hehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tq sama la good luck to 2 too

ayu-eheh...tu la terawal plak g umah membe dia call suh buang2 masa dulu makanan blom ready ehehe tu yg singgah taman amik gambo tu

ina-eheh..ske pepel gak ek

eli-tq..ala saje suka2 je

gie-tq dahala xjoin contest weh hehe saje gatai

naman-tq..cukup syarat kan?hehe

dyla-bukan senang nk sedondon gini slalu ari raya je pakai sedondon

kak nida-eheh..xpe akak join, klw kata akk menang, akak wakilkan saya g wat photoshoot tu hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...