MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 16, 2009

Peraduan Si Comel

ha...korang sila jangan cari contest ni kat mana2 blog ok...heheh...mmg la aku gile join contest kt luarnye contest pun aku nk join (walau pun aku tau mmg xde harapan nk menang sebab peserta2 dia mak aii!! comei2 belaka)

minggu ni blog aku cite lompat2 skit.hehe..sebabnye banyak sangat aktiviti kami bila ayah damia balik.ok ni nak cite time sabtu lepas, abes je kenduri sedara kt kajang tu ktorg gerak g tesco semenyih.dah bli2 barang tengok kt ada banner PERADUAN SI COMEL.syarat dia kena brg lebih RM50 dlm satu resit, dapat satu gambar saiz 4R utk join contest.aku apa lagi..mmg xla xharap menang pun aku nak gambo ala2 studio tu je..heheh...

tengah pusing2 cari barang sempat lagi nk posing

ni la muka2 yg setia tunggu damia nye photoshoot :)
owh! im so nervous!!
tertonggeng2 ibu tengah tunjuk ajar nk posing.hehehe...
damia in action
bergaya dengan gaun yg disewa RM1o kt situ heheh...
dan...dipersembahkan hasilnya...

TARA.......

P/S: disebabkan ramai yg tanya mana lagi gambo2 photshoot damia kan, meh aku jawab sini.mmg ada 8 keping gmbr yg diorg snap.tp disebabkan hage yg dicas agk melampau bagi aku, so aku bli satu keping ni je.dia ada gak juai cd utk 8 kpg gambo tu tp mencekik darah punye hage...kim salam je lah..heheh


19 ribu orang memberikan idea bernas:

Afne said... [Reply to comment]

so cute la damia!

bestnya ayah damia is around.. ni eddy takde ddk rmh diam2 je ehh. tak sbr nk tunggu dia blk.

FIESYAH said... [Reply to comment]

damia ke tu?

alahai...comelnyeee...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

so cute la damia...takkan satu jer gambar yg photoshoot??? mana lagi??

MaMa ZuRa said... [Reply to comment]

wah bestnye...cute la dia posing cam tu..

mama tisya said... [Reply to comment]

tomei2..damia in gown siap ada crown lg...1 je ke gmbrnye....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aah mmg mahal giler dorang jual kan..mcm aQeel dulu pn photoshoot kt booth2 camni ler..skang ni xde ler nk beli..snap sdiri jekk..sbb tu bgna ade dslr..ekek:p ape lagi..p ler rebat:p

Echa said... [Reply to comment]

ala cute nyerrrrrrr.. comel sungguh...

SyaNa said... [Reply to comment]

comel nyeeee
:)

momguess said... [Reply to comment]

makngaiiii
comei nyer damia nie
cam auntie momguess
lalalala

azleyana said... [Reply to comment]

ala3 cute nye.....
wajib gak mak die post..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik..hik.. memang payah tau.. nak dptkan gambo yg menarik budak2 ni.. eemmm rega nya mahal sgt erk..

Nana said... [Reply to comment]

afne-tq..hehe..ala ktorg jarang sgt tau spent time together2 gini.tu la bila dah jumpe xduk umah asik mrayap je

syah-eheh..asal xcaya ek tu damia?

ayu-eheh..soklan awk dah kita jawab edit blk en3 tu

zura-ibu dia yg ajor suh posing gitu hehehe

eryn-tq..tgk blk en soklan mu dah dijawab hehehe...

kak suziey-mmg dah lama im dslr tunggu la kumpul duit dulu hehe...klw ada dslr kang snap la berjuta2 pon xde kena cas pon kan eehehe

echa-tq eh...

syana-aku ada comei gitu x?ekekekek

momguess-ehehe...tq..nak juga?ahh..la mgm comei ehehe (pujian ikhlas)

yana-tq..hehe..

rina-btol..tu pasal la banyak snap dia amik.budak2 ni mood bukan menentu.mmg mahai rina.tu psl bli 1 je

iNa said... [Reply to comment]

cute nye damia...

gud luck ye damia.... :)

iNa said... [Reply to comment]

cute nye damia...

gud luck ye damia.... :)

mama_umar said... [Reply to comment]

eei,damia pandai posing!gudluck yer

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

comel sgt! macam anak patong la :p

Manjakusayang said... [Reply to comment]

Nana...comelnya DAmia... Geram yg last tu! Cam nak cubit jer... :)

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhh...comelnye damia....suke ar tgk gamba tu.... comel..comel..comellllllll

wantie said... [Reply to comment]

memang mahal kalau snap kat booth2 cam gini. Bila di pikirkan bal;ik, memang tak berbaloi....

tangkap gambar sendiri lagi bagus.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...