MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 25, 2009

SELAMAT BERCUTI SEME...

wah..bez gile kan..minggu ni dah 2mgu public holiday jatuh ari jumaat.mgu depan plak new year jumaat lagi..4 ari je keje seminggu.sure ramai yg g cuti2 malaysia kan..yela hujung2 tahun ni, cuti skolah plak tu....

aku gak yg xg mana2.ada pun esok ptg pas abes kenduri adik amrul ktorg tros gerak g ipoh sebab kawan amrul kawin ari ahad ni.so kepada kengkawan yg plan nk g bercuti2 tu selamat bercuti hati2 bawa kete ok.smoga slamat sampai ke destinasi...

ok la sempena ari krismas arini meh layan gambo2 ngan christmas tree kat the curve gambo peram 2mgu lepas..heheheh



angel ni bukan patung tau dia orang.lama gile dia bole stay gitu je xgerak2



7 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

selamat bercuti yer..cantik gilos deco kt The curve tue yer..:)

zh-ena said... [Reply to comment]

mcm patung plak en atgk angel tu

iNa said... [Reply to comment]

lame x p curve..
dulu rajin gak g bo kt ikano..p2 sggh curve...

slamat bercuti gak tuk nana..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

haah laaaaaaaa..cantik gile pokok krismas tuuu..

eli pun xde p cuti mana²...tgh bina mood nk masuk kelas huhuuhu isnin ni dh start kuliah waaaaaaaa

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

kira ada blh gak coti lama skit.. kita ni keja.. takde maknanya nak bercoti2 panjang

Nana said... [Reply to comment]

gie-tq slamat bcoti gak utk ko/tu la skang ni perang christmas tree kan

ena-mula2 tgk ina patung juga xgerak2 dok diam je situ.mesti mahai gaji ehehe

ina-ktorg ni g the curve klw amrul blk je la..klw nk drive sendiri idok ler..jauh heheh

eli-slamat kembali ke sekolah ehehe

rina-ala sianye xpela...cari rezki utk mirul kan

Nida said... [Reply to comment]

Nampak sana lebih meriah berbanding sini... sini hari ni (26 dis) baru nampak meriahnya, semalam sunyi dan lengang je kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...