MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 28, 2009

Selamat pengantin baru Angah & Jue

jumaat lepas akhirnya..angah&jue slamat dinikahkan.(pantin laki ni adik amrul).amrul cam biasa la keje..aku call dia tanya xbole ke minta blk awl?dia ckp xbole..so aku pegi la bawa ma&abah aku ngan damia skali.sampai je umah pantin pompuan tgk2 amrul dah ada kt sana.Ciss! kata xbole balik.pastu bukan nk gtau aku plak tu dpt blk awl.tgk2 dah tercongok kt sana.

ari sabtunye plak majlis persandingan kt dewan tan sri mahfuz khalid.serba ijau...baju aku & amrul disponsor oleh MIL baju damia je aku yg sponser hehe...ok la xbole nk tepek banyak2 nk tgk lagi gambo2 pantin bole masuk fb aku.nanti tgk kt blog pantin pompuan pon bole..yg aku paling suka gambo2 kt dewan seme lawa2 sebab kwn amrul yg jadi cameraman ktorg (over ok..bukan pantin je ada cemeraman ktorg pon ada cameraman)hehehe...

sah!
seisi yg ditunggu2 oleh seme pantin hehe..
gambo bramai2
dua menantu en.ramli & pn.amnah :)
posing kt luar umah
damia tido plak time ni
gambo ngan family&sedara
pantin lama merampas takhta hehe..
bersama ipar2 aku
kami & pantin
sesi gedik2
sawan pelamin ahaks
kat pintu gerbang
suka gambo ni
candid from gafcredit to gaf for this lovely pics.klw ada gambo yg xlawo tu amik pkai kamera cap aym aku la tu.hehe..klw gambo yg lawo2 tu seme gaf punye Nikon DSLR.em..bila la ek dpt sebijik DSLR?amrul cam bg hint2 je tu hahah..

16 ribu orang memberikan idea bernas:

iNa said... [Reply to comment]

meriah..
tuk pengantin...selamat pengantin baru...hingga bahagia hingga akhir hayat... :)

suke tgk pic nana n family kt pelamin tu.... :)

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

selamat pantin baru tuk adik ipar nana.... moga kekal bahagia hingga akhir hayat...

nana... suke tgk gamba ceria korang satu family...sporting giler amrul bergambo...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa pengantin lama pn posing sakan no..

watyz said... [Reply to comment]

tahniah to angah...lama giler x komen kat blog nana...cam la bizi memanjang kan...cam best je kan wedding dorang ni kan...bak kata syana...jom kawin skali lagik abang...ekekekkk..

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah cntik sume nmpak ijau....

lia said... [Reply to comment]

aku rasa korg mmg da rampas pelamin tu la ahaks... gmbor korg pon chantek2...

FIESYAH said... [Reply to comment]

selamat berbahgia hingga akhir hayat...amin...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru..wah wah...ramai tul nak rembat DSLR sejak akhir2 ni...

tema hijau tu memang cantik...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik.. lawo la.. pengantin lama tu.. aahhhaaaksss.. selamat pengantin baru dan selamat menerima biras baru..

Nana said... [Reply to comment]

ina-tq ina.eheh..ktorg plak yg hover amik gambo.nseb la amrul dah paham bini dia suke bergambo

atie-tq..amrul mmg gitu dia mmg sawan camera ahhaha..klw amik gambo suka wat aksi2 over

kak suziey-eheh..elergik la tgk pelamin ni klw g wedding membe segan plak nk posing ats pelamin.time family kawin gini la ada chance hehe

aty-tq..tu la weh..ish..time dgr lagu slamat pantin baru kan tiba2 terflash back..mmg rasa nk sanding lg skali

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-ijau mata hitam ku hehe

lia-hahah..over plak ktorg ni dari pantin kan..jgn la gitu weh..segan ni hari bahgia pantin kasi chance la zaman kita dah lepas heheh

syah-tq

ayu-tq tu la..mcm trend skang sana sini DSLR ni yg wat sawan gak nih.heheh

rina- tq.lor...segan la org suh tgk pantin baru bukan tgk pantin lama ahaha

mama_umar said... [Reply to comment]

gambo pantin lame mmg lawoo,kih3..tahniah dpt biras baruu

Nana said... [Reply to comment]

zt-haha..org suh tgk pantin baru bukan tgk pantin lama yg dh basi tu haha

Nida said... [Reply to comment]

Nana..
Punyalah cantik2 belaka semua orang dalam gambar ni.. sampai tak kenal mana satu pengantin baru dan lama..hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-eheh....pantin lama dah terover shadow.hehe..jangan kang marah pantin baru kita

momguess said... [Reply to comment]

ijau cantik lah
aku suka gambar candid tu
cantik sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...