MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 9, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

contest Ibu Rifqi buat sempena birthday dia yg ke-29.Syarat2:

Be my follower and add my blog kat korangnye list....
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
Make sure ur entry link back to mine..
Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
1
2
3
NAMA:Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
D.O.B: 13 April 2008
UMUR:1 tahun 8 bulan

oleh sebab damia ni susah nk senyum time amik gambo kan..makanye banyak la gambo damia yg muke serius2 belaka, xmacam ibu dia yg suke menyengeh je bila amik gambo eheheh...disebabkn bole ltk lebeh dari 1 gambo kan, aku tepek la 3 keping wat pertaruhan

tp gambo no 1 tu paling aku suka tgk hehehe..mmg serius btol muka damia time tu, gambo tu amik time g bukit merah bulan 3 aritu, dia nak mandi kolam lagi tapi aku xbagi sebabnye tangan tu dah kecut dah dari pagi berendam, so dia nk protes ngan aku la wat muke gitu.ekekek... owh rindunye aku zaman damia debab2 gitu...

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Rifqi Zuhairi said... [Reply to comment]

Salam..
GUd luck sayang..

mama tisya said... [Reply to comment]

serius tul muka damia...good luck..nk cr gmbr tisya ada tk yg serius...eheheh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

god luck damia....

p/s: ah ah baru perasan yg damia tak suka senyum time amik gambar....hiks...controls tu agaknya

lia said... [Reply to comment]

giler serius muka damia ha3

Nana said... [Reply to comment]

ibu riqi-tq

eryn-eheh tu la.tp bila tgk gambo ni wat rasa nk gelak je kecik2 pon ada rasa xpuas ati hahah.cari jgn xcari

ayu-mmg payah nk tgk damia senyum time amik gambo.xtau la nape ek.

lia-hehe..sgt2 serus kan.takot aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...