MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 23, 2009

Tag from INA

1. First time jumpa with your hubby bila and kat mana
1st time jumpe kt sek.men.cochrane time tu ada latihan utk hari merdeka.ktorg dari skolah lain.tp wat latihan kt skolah tu.time tu tahun 1999 masa aku form 4

2. Loves at first sight?

xde la..mula2 jumpe tu aku juz admire kt rambut dia je (belah tengah time tu)

3. Who is he when the first time u met him?
dia seorang budak yg sgt brutal time aku jumpe dia mula2 dulu.yela time tu skolah lagi form 4

4. How long it takes for him to ask u out for a date?
susah nk cakap date yg mcm mana ek.1st time kuar tapi kuar beramai2 lepas 2 mgu abes ari merdeka.dating yg btol2 kata dating 4 tahun kemudian heheh..

5. First place dating di?
klw dating yg btol2 punye kat genting highlands.shari slepas declare couple

6. How he proposed?

dia xde plak ckp jom kita kawen, dia ckp jom kita bertunang hehe tu je

7. Special date with your hubby?
11/8/1999 – mula2 jumpe
21/11/2004 –bertunang
08/07/2006- kawen


8. Changes that he asked you to do?
dia suka suh aku pakai ranggi2 & rugged aku segan arrr hehehe

9. What is about him that you love so much?
klakar suka wat lawak
Gila2
Suka wat seprise


10. What is about him that u wish he would change?
benti rokok (dah lama suh xjalan2)
Kuruskan badan


11. You will lose your mind n crack your head when he?
last minit cakap “ala..xbole balik../xbole cuti…kena standby keje

12. You will smile tru your eyes for the whole day when he?
balik KL!! Sebab bukan slalu bole jumpe

13. Complete below sentences"My love towards my hubby is as big as...?
big as bigfoot hahahah!!

ok sape aku nak tag?dah lama tak tag orang ni.berikut ialah insan2 yg bertuah.ehehe..

1.ayu a.k.a ibu damia
2.yana
3.ira kecik

5 ribu orang memberikan idea bernas:

wantie said... [Reply to comment]

lamanya korang bercinta. sejak form 4 lagi. cinta sejati ler ni...

tahniah untuk ko nana. walaupun cintan cintun waktu sekolah, kejinjang pelamin akhirnya..

iNa said... [Reply to comment]

tq Nana wat tag dr ina.... :)
wah..lame gak kenal hubby kan??
dr form 4....kita serupaaaaa la..hihihi......

lia said... [Reply to comment]

tang rokok 2.... aku xtau la biler la depa ni nak stop...

Nana said... [Reply to comment]

wantie-ktorg dah lama kenal tapi bercinta lepas 4 thn kenal.tq..wantie

ina-hehe tu la sama la kita kenal time form 4

lia-btol aku stuju

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

orait....nanti kita buat assignment...yg ni sonang jer ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...