MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 24, 2009

teman deah g JLN TAR

ari selasa aritu kan akn cuti.bosan seh dok umah je...kebetulan deah ym dia ckp dia 1/2 day nk g amik stok tudung (deah tokei tudung skang) aku apa lagi..tros cakap nk IKUT!.dah lama gak xg JLN TAR.time dia dok belek tudung aku g lah arked bk bakang2 tu saje usha kain pasang.mak aih..lawa2nye pesen terbaru ingat nk bli tapi payah plak nk memilih ngan si damia sebok nk pilih sama..

sudahnye aku cuci mata je la..tapi harus ada menda yg wajib aku bli klw aku datang JLN TAR, nak tau apa dia?KEBAB kedai dia btol2 depan kendai kain UMANG UMANG kira bertentangan ngan colleseum kat bus stop tu.ni mmg peberet aku sejak aku darjah 6 lagi.klw g sini sure aku mesti beli 2 utk aku sorang je makan hehehe (sgt sedap ok..xcukup makan 1) smpai amrul pun sejak kawen dia pon jadi mcm aku, klw lalu situ dia benti bli kebab

Cik deah gigih pilih tudung wat mniaga

brother kebab tgh masak
pemes abg ni I tolong pomote kedai U tau abg!bagi la kebab free 1 heheh
lokasi kedai kebab
2 untuk aku hehe banyak nye makan.tu pun aku rasa xcukup! hahah



15 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

oo borong tudung utk jual..hehe..eh kebab tu mmg sedap giler..kalu lalu situ mmg menarik hati btl..

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-ahh sedap giler kan kak kebab ni.time pregnant dulu kan ngidam sgt2 nk makan time tu perut dah kena stereng dah sanggup drive sorang2 g jln tar smata2 nk bli kebab nih ehhee

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

nana....daging kebab tuh besor2 kan ssh nk kunyah...hahhaaa..tp ako sgt ske kalo letak sos yg lada hitam tuh...yummy....

FIESYAH said... [Reply to comment]

banjirnye inti2 kebab tu...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

ya allah eli tgk kebab tu pun dh nampak sedap..kalu rs, xtau la camne hehehe....bestnye borong tudung..eli pun dh lama x p jln tar..

Manjakusayang said... [Reply to comment]

o..pernah makan kebab kat situ! Punya lah lama menunggu! Pergi masa hari sabtu kot masa tu! Memang sedap!

SyaNa said... [Reply to comment]

adoii lapar tgk kebab tu

deah niaga online ke??

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

aduss..memang terliur lah tgk kebab tu...memang nampak best...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

eeemmmm memang sedap.. pernah gak mkn kebab tu.. masa kat KL dulu

iNa said... [Reply to comment]

wah kebab...
i likeee!!!!

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey- tu la sedap gile kan?mmg peberet saya ni

ja-tu la bso2 daging dia.xkedekut isi kan.aku pon suka gak black paper.tp skang sos tu dia ltk bila kita request je dlu dia main ltk je

syah-ahh..mmg banyak daging dia xkedekut brother ni.

eli-kebab tu mmg sedap xtipu punye..klw xcaya tanya membe2 sape penah g jalan tar sure tau kebab ni

Nana said... [Reply to comment]

kimm-klw pegi time weken mmg q panjang gile & time lunch hour pon sama skali orang beli pastu klw tgk kan customer bli skali banyak.

syana-deah niaga kt opis dia je.tp klw nak bole je gtau dia

ayu-klw dtg kl & jalan2 area jln tar harus bli kebab ni.sgt2 direkemen hehe

rina-tu dia..bukti orang johor dtg KL mkn kebab jln tar sedap kan..

ina-hehe..sama la kta banyak nye sama?

..FiDa.. said... [Reply to comment]

NA...KO DR DULU KALO KUAR DGN AKU MMG 2 PEBERET KO...AKU PUN DAH TERMINAT SEKALI...HEHEHEHE...

Nana said... [Reply to comment]

fida-ehehe ko ingat lagi ek...ko pun dah suke ek kebab nih.ha dengar tu kawan2 ni lg sorang testimoni kebab

madihah said... [Reply to comment]

hye kakak...nama saya madihah, sy anak tuang punya kebab ni..
hmm.thanks a lot sebab suka kebab family saya..n thanks la promote kan..thanks lagi jugak sebab jadik plnggan setia.. :) hehe

tak sangka sampai ade customer upload kat blog diorg..ramai jugak yg saya baca upload n promote kebab ni..siap letak gambar..trima kaseh teramat sgt ye..

kami ade di facebook n blog.. search 'kebab jln tar' or 'syawarma raihani-facebook..

nanti datang la lagi ye.. saya sndri tak pernah puas mkn dr kecik lagi...sslluurrpp.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...