MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 30, 2009

Tupai Tupai

alamak..terlupe plak cite ni sebok publish cite kawen2 je kan...xingat plak gambo ni.ari jumaat lepas amrul ajk g pavillion nk tgk snow.ktorg kuar dah pkl 8.40 skali membe amrul yg ada kt pavillion tu ckp snow show stat kul 8-8.30 je...melepas la nk rasa snow turun..

pastu xde arah tujuan..jalan2 pusing2 mengabiskan minyak kete ehehe...aku plak lapo time tu,ajk amrul makan.(kebetulan time tu ktorg kat jln hang tuah)aku teringat setamboat kt tupai2 tu pastu saje la mulut aku ni gatal cakap eh kita xpenah lg kan mkn steamboat kt tupai2.elok je aku ckp mcm tu amrul tros ajk hah..jom kita g tupai2.mak aih...dan2 tu hasrat isterimu dipenuhi.hahaha..cayang la awak.

sebenarnya aku dah lama nk ajk dia mkn steamboat kt sini,dulu time pregnant ada skali dtg sini tp time tu xde steamboat ni, tp sebabkan amrul kena pantang makan seafood tu yg aku malas nk ajk.tp sejak memenjak sakit dia dah ok skit, ni la kali pertama dia langgar pantang mkn udang.huhu..hrp2 uric asid awk tu xnaik gila2 la ek.

wah mmg bez gile steamboat kt sini RM28/head memacam jenis lagi banyak dari steamboat kt restoran nelayan & restoran sabak.pastu dia ada kuah special ktorang amik tom yam kelapa (dia guna air kelapa utk wat tom yam tu)rasa mmg mebeles la...paling sedap setakat ni kuah dia

see..banyak choice kan?
gambar tuan empunye diri wajib ada
damia tgh makan mee xmo org suap
bz manjang ngan tipon dia
perut dah kenyang masa utk balik
wah memancar2 lampu

14 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hehe..tringt mase mkn tupai2 mmg best..byk sgt pilihan

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-tu la pasal banyak gile last2 amik udang je banyak2 udang kecik2 xmain bedal udang beso je

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

tingin nak try mkn kat tupai-tupai... tak penah pegi lagi

momguess said... [Reply to comment]

stembut mmg best arr
xpnh jemu mkn
dpt pulak kuah yg ala2 tomyam tu

mama tisya said... [Reply to comment]

lama tk p tupai2 tp dlu p pn tkpernh lak mkn steamboat..steamboat ni ada mlm kn..siang tkde kn...ke ada?

atty's said... [Reply to comment]

beshnya makan steamboat..lama dah tak g ..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wah kita pun pernah makan gak kat tupai2....ingat lagi masa tu ayyunie baru umur 28 hari....tapi makan makanan yg sesuai untukorg berpantang jer lah....

MaMa ZuRa said... [Reply to comment]

huhu..zura xpernah lak mkn kat c2..best ye? tunggu nana nak bawak belanja kat c2 la..hehe

Nida said... [Reply to comment]

Salam Nana..

Peliknyalah nama restoran tu ye... Agaknyalah mungkin tuan punya kedai tu suka bela tupai kot.. :-)

iNa said... [Reply to comment]

best kan tupai2 ni..
suka gak g mkn cna..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. bestnya.. byk pilihan plak tu.. memang maveles la

Nana said... [Reply to comment]

atie-hah apa lagi tunggu dah masyuk kan hahaha

momguess-haah..btol2 adeh tetiba rs nk makan plak hahah pantang disebot je

eryn-xsure plak siang ada ke?tp rasanye malam je.

kak aty-ala kdg2 klw tingin kan pegi je bakang sogo tu tgh2 malam buta nk mkn stimbot

ayu-wah..dalam2 pantang brani ek kuar2 pastu siap mn kt sini lagi hehe..apa je yg bole dimakan oleh kaum2 ibu yg tgh pantang?

zura-serius sodapp..hehe.

kak nida-restoran ni kira ala2 dlm hutan rimba gitu

ina-ahh..steamboat mmg power la

rina-itu pun xtangkap seme section.ad section sayor, desert memacam la

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

wah k.nana...bestnye nmpk choices kt sane..byk lak tu pihian dia...klu kt flaming xbyk cmtu pn..huhuhu...nnt nk kena try gak la..xleh bawa darwishes..besar skit baru leh bawa..damia xpe...dia dh besar..behave...setakat ni lom ada tmpt steamboat yg leh celen seoul garden kt medan..hehehemane tau tupai2 ni leh lawan ke..

UnGu VioLet said... [Reply to comment]

tupai.. tupai... teruja.. teringin nak pegi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...