MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 15, 2009

Uptown danau kota

ari sabtu lepas gile mmg pack jadual aku, g kenduri kawin kat wangsa maju & kajang pastu g semenyih lepak2 umah MIL,malam kul 11 balik KL sebab amrul ajk g uptown danau kota.baju siap bw spare dah amrul ckp gerak tros xmau singgah2 umah salin baju bagai.tu la yg aku pakai tudung lip lap2 g uptown hehe...dah tu balik dr org kawen kan...pakai je la tudung tu pon.
ibu & ayah posing dulu damia tido time ni
segan pakai tudung lip lap g uptown heheh
cik damia mmg tido je sepanjang jalan
time nk try kasot damia dia mcm terjaga tp kejap tu pastu tido blk
nak balik ltk dia kt seat blakang nyenyak tido
ni barang2 yg soping skit kt uptown ayah damia yg nk cari kasot skali aku & damia yg bli kasot hehe.


10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nida said... [Reply to comment]

Hehehe... takpe pakai tudung lip lap waktu malam.. klu hilang senang hubby nak cari..

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

nana ngan amrul ni mcm becinta kan... jeles ai...... agaknye ni la kelebihan kalau skali skala jumpa...hehehehehe....

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

nana, ako pon br jek lps belikan kasut boya kt alya..kasut lame tuh cam dah haus lah..mcm sakit jek die pkai...anak ako tuh demand..kasot siap pilih sendri....jibbit pon nk pilih sendri....hahhaaha...kasot boya dh murah kn skang...hihihi

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

oooo...dating kat uptown yer...

ok ape pakai tudung lip lap malam2...

FIESYAH said... [Reply to comment]

cayah lah kasut crog tu...

Manjakusayang said... [Reply to comment]

alamak nana... crocs biru tu sama dengan Husna punya! Kat sana murah2 kat crocs! Geram tengokkan!

iNa said... [Reply to comment]

cian damia...
tertido keletihan...
jauh berjln........

best shopping2 kt uptown...
cna crocs murah2 kan...

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

siap ada menan lagi...

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-hahah..ye la btol juga tu bape kali terpisah ngan amrul time jalan2 tp dia bole nampak saya.tdung la kasi signal kot hahah

atie-eheheh..malu aii..hak2 mayb la kot..jarang2 jumpe kan, skali bila jumpe manja lebey hahah

ja-wah..alya pandai pilih sendirik ek, damia ni pun xlama juga mcm gitu la kot nye hehe..aah la weh..dah murah dah..rambang mata nk pilih!

ayu-eheh..guna kan kesempatan yg ada nk kuar dating.bukan slalu dpt jumpe kan heheh

syah-ala..bukan ori pon...klw ori sure 200++ gitu kan.klw dah nama pun g uptown sendiri mau ingt la..local jerk heheh...

Nana said... [Reply to comment]

kimm-ehehe..sama ke?bole wat boria nih.ahh..la geram kan tgk kasut2 budak cute je

ina-tu la..penat satu ari berjalan, gitu ja klw ada ayah dia mgm xduduk umah la ktorg mrayap jerk.mmg murah2 kt uptown

kak ayu-menan tu ayah damia la yg bli, plak tu menan tu ada kasut tinggi, dia ckp damia suka pkai ibu dia punye kan dai bli damia nye sendiri heel hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...