MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 16, 2009

ZOO NEGARA

ari ahad lepas amrul ajk g zoo, actually mmg dah lama dia ajk g zoo, nk bw damia kenal binatang2.tp sebab xde masa kan...ada je aktivitinye tiap kali amrul blk.ni pun rushing2 gak sebab tengahari tu ada org kawen.g kul 10.30 jalan2 sampai kul 12.30 je.xlarat aku nk round seme.dah la panas terik.dah tu g tgk show kt area aquarium, tgk zirafah & elephant aje.


lgpun time tu damia mcm mengantuk je..mcm xde perasaaan je tgk binatang2 tu seme.last2 kotrg decide naik tram tu aje pusing satu zoo tengok sepintas lalu je.xlarat aku nk jalan2 dah lenguh kaki.tp ok la damia dpt gak recognize 2, 3 jenis binatang yg slalu dia tgk,mcm BIRD, CAT & FISH.eheh..tu je la yg dia pandai cakap.yg lain2 tu takat tengok sekali lalu je naik tram.


siap ada gelang dah skang.tiket RM20 last aku pegi dlu RM15 je binatang bukan makin banyak pon hage naik kemain banyak (putih olak tangan aku nk dicompare ngan amrul heheheh)
tgk show singa laut
hehe..damia puteri lilin xbole kena pas skit tros ttp muke
hello fren..hawau you??ehehhe...
zirafah tu tgh comolot!
damia wat derk je tgk elephant dia dh ngantuk sebenarnya
damia yg dah kebosanan & kemengantukan
susah nau nk amik gmbr ber-3
smile...gitu jela gaya dia klw suh senyum
akhirnya...cik damia tido dengan jayanye
dah malas nk ronda panas terik
babai zoo tunggu la bila2 masa ada mood aku datang lagi ek

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Nida said... [Reply to comment]

Amboi Nana mentang2 baru dapat bonus, jalan sakan ek..hehe

Kak Nida klu gi zoo tak larat nak jalan... last2 kitaorg naik train je... (rugi juga sebab tak dapat tengok semua binatang)

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-time pegi zoo ni bonus blom kuar lagi la..hehehe...
tu la mmg rasa rugi juga naik tren tgk sepintas lalu je tp damia pun dah ngantuk klw dia tido lagi la rugi kan kita dok tolak stroler tp dia xtgk pun binatang2 tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ni sapa yg lebih excited gi zoo ni??? damia ke ibu ayah dia ni??? damia relaxxx jer tidur..

mama tisya said... [Reply to comment]

kita pn tk bw lg tisya p zoo..padahal dkt je..ari2 ulang alik keramat-gmbk mmg tisya dk sebut je..tktau la bila nk pi

iNa said... [Reply to comment]

klau jln2 kt zoo mmg letih kan...jenuh nk jln..
last2 naik tram je..hehehe... :)
same la kite...

Clever damia.. :)

MaMa ZuRa said... [Reply to comment]

kita pegi ari sabtu..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

damia titon..aQeel pn titon mase g zoo tepeng..kejap je tgk natang2tu..hehe..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ahaha tu la mak & ayah plak over ek

eryn-eheh gi la bawa tisya cian dia dok sebut2 tu.lgpun besar tisya tu sonok skitla dia dah pandai kan

ina-tu la beso gak la nk jalan tu kan.padahal dulu kan time kecik2 g zoo bole pusing 2,3 round skang idak ler..

zura-wah!! klw tak jumpe la kita.amrul ajk g ari sabtu sebenarnya tp last2 mnt dia cakap.ada ke tgh2 bekpes nasi lemak kt luar dia ajk g zoo dengan kamera xbawa mana bole g zoo xbawa kamera hehehe

kak suziey-heheh tu la rugi plak kan...nk bw jalan2 tgk menatang titon plak

zh-ena said... [Reply to comment]

pergi zoo mmg blh membuatkan letih kaki kan..tak larat nak jln 1 zoo tu

Nana said... [Reply to comment]

ena-btol tu xlarat lah dah tuaa2 gini nk pusing2 zoo hhehe..kwl time skolah dulu kan time ari kanak2 sendunia kan msk zoo free bape kali tawaf ntah zoo tu slamber je skang serender la

zieha said... [Reply to comment]

lama dah tak gie zoo..berzaman2 dah rasanye..buat masa skrg kena hold on dulu sbb kalau bawa anak teruna i..rasanya habis binatang2 kat zoo tu dikerjakan nanti,..wakakaka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...