MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 3, 2010

1st time

semalam aku g tesco ampang nk cari pampes & susu damia.masuk je parking gile penuh...tetiba aku terpandang 1 lot kosong kt tempat KHAS UNTUK IBUBAPA & BAYI.sepanjang aku ada damia ni kan..xpernah aku dapat parking kt tempat khas ni, ni la 1st time.

so bila dapat parking ni kan tetiba mcm excited plak & bangga gile sebab aku seorang ibu muahaha....beznye parking dkt ngan pintu masuk.ye la..senang la utk ibu2 yg berdikari mcm aku ni kan...hehe...dulu aku penah nampak ada org2 yg xbertanggungjawab menyalah gunakan kemudahan parking kt kawasan khas ni, time tu parking penuh& ada kosong kt tmpt khas ni.bila diorg kuar kete xde pon bawa ank ciss kuwang ajaq rs nk lempang je

muke happy gile dapat parking khas hehe
damia tido je dr dlm kete, dah abes bli brang pun tido smpai umah.bagus senang keje ibu klw x mau seme dlm tesco tu dia nak

8 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

oo xpnh pasan plak..ekke:p
best btl damia..titon jek..senang ler ibunya nk sopping:p

Nida said... [Reply to comment]

Nana..

Sekadar pkongsian pengalaman.. sini kawasan parking utk OKU dan ibubapa yg ada anak memang banyak dan tak ada yg menyalah gunakan kemudahan ini.. kadang2 akak kagum dengan budaya org2 kat sini, menghormati hak orang..:-)

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

caiyok nana...atie pun kengkdg guna jugak parking ni... senang kan tuk mak2 yg soping berdua ngan anak....

mama tisya said... [Reply to comment]

tk perasan lak parking ni...amboi kemain happy ye dpt parking situ:-p

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

Alahai..Damia mmg anak yg baik..tak kacau lgsung mak yer nak shopping..hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-hehe..orang2 mcm saya selalu kena perasan menda2 mcm ni hehe

kak nida-itu la kot yang kita bole salute ngan diorang kot kan hehe

atie-hehe..klw ada kosong je bole la guna tp jarang la nk ada kosong

eryn-eeheh xpasan ek?ye la selalu en.somi je bawa kete kan duduk sbelah mana nk pasan kan hehe...happy la dekat ngan pintu masuk xyah susah2 nk tolak stroller jauh2

marziey-klw dia tido baik la..cuba klw dia xtido abes seme POPOK (keropok) dia capai hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wahhh...tak perasan pun ader tempat parking khas untuk parents yg bawak anak2 kecil....bagus2..

baik jer damia tidur yer...bagi chance ibu gi shopping banyak2...

Gieyana said... [Reply to comment]

Walaa..bestnya ko..dpt special parking lg tue..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...