MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 12, 2010

A.Q.U.A.R.I.A KLCC

ni mmg xde plan pon nk pegi aquaria.pagi sabtu tu tanya amrul nk g mana arini?tros dia ckp AQUARIA, dah nk dekat 5 thn buka..akhirnya sampai juga ktorg kt sini.damia suka gile, PISH...PISH...dia cakap.smpai xmau jalan nk duduk je tp aquarium tu tgk ikan beso.

tiket masuk ada diskaun 20% (kena tunjuk MYKAD) skang ni sampai 28 Feb ni,Normal Price RM38/adult utk masuk aquaria aje, so dapat sorang RM22, damia free.dia ada 2 zone satu lg aquazone yang tu ala2 fish spa.



parking kat taman klcc, kami menapak smpai ke suria klcc, pastu singgah food court breakfast dulu
piranha2 yg tgh lapo tgu sape nk makan
bukan takat ikan je ada, butterfly, tarantula, ular pon ada
kami anak branak
woho..jaws tu jgn memain...
bawah laut..
gigi jerung



10 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hmm last g aquaria aQeel xwujud lagi..hahahaa..ni kena g gk..

mama tisya said... [Reply to comment]

ada 2 zon skarang ek...yg aquazone tu kena byr lain ke?

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

waaaaaaaa...bestnye.... mmg tingin nak pegi sane, tp tunggu aisyah betul2 paham ttg ikan2.. hehehehe

Sricahaya said... [Reply to comment]

bestnya..tak sabar nak gi sana..mmg cadang nk gi 20hb ni..amik cuti..hehe

wantie said... [Reply to comment]

kalau bawa Amirul pergi mesti haru di buatnya...

dia memang minat ngan ikan, buatnya tak nak balik, kacau haku nih..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nak gi jugak...tunggu ayyunie leh jalan dulu...

Nida said... [Reply to comment]

Banyaknya ikannn... Bestnya kalau dapat menyauk, buat ikan bakar..hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-woho..harus pegi kak bawa aqeel+ngasah skill skali hehe

eryn-ahh ada 2 zone klw hage combo 60 henget aquazone RM30++ gak la

atie-bawa la umairah..sure dia suka gile mcm damia siap celup tangan dlm aquarium

sricahya-eheh..wah ada plan dah nk g ek.slamat berkunjung..heheh

wantie-hahah..damia yg xbape minat ngan ikan (kecuali suka makan ikan) ni pun xmau balik tau hahah

ayu-heheh..pegi jgn xpegi+bawa dslr plak tu gambo mest mantap

kak nida-klw saya nk sauk ikan jaws tu je wat ikan bakar moekeke..
kak dah cek inbox?

mama_umar said... [Reply to comment]

tgk gambo2 ko sambil nangis,huwaa..kitorg xsmpi lagi sini,mmg dlm plan nk bwk umar ke sini,dgn adek maryam skali la kene hangkut cenggini,hehehe

iNa said... [Reply to comment]

best kan g aquaria bwk anak2..
Nabila klau tgk fish ni smpai x mau blk...

mesti damia suke tgk fish.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...