MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 27, 2010

best picture genting contest

ok..contest kali ni lain skit sebab dia bertemakan GENTING HIGHLANDS.nak tau details bole tgk blog tetty

kalau nk tau time aku pegi genting, aku beli voucher from
tetty la...murah aje RM60 mmg berbaloi...dapat dok free kat first world hotel/awana tp aku pilih dok first world pasal dekat ngan theme park.oh ye..klw korang nk tgk gambo2 aku g genting aritu bole tgk entry GENTING PART 1 & GENTING PART 2

ok aku pilih gambo ni yg konon2 feeling i believe i can fly...ehehe..klw nk tgk lebey jelas klik je kt gambo tu ek.jauh skit..almaklum la..kamera cabok je..xleh nk zoom smpai lubang idong ekekeke...korang leh cam kan aku yg mana?ala yg over depa2 tangan tu la hahahahaha....

12 ribu orang memberikan idea bernas:

iNa said... [Reply to comment]

uwaa...nk g genting...nk g genting....meroyan dh ni...huahahahaha...

iNa said... [Reply to comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
Nana said... [Reply to comment]

hahahaa ina bawa2 bersaba...

zh-ena said... [Reply to comment]

gud luck nana

Nana said... [Reply to comment]

tq ena xjoin ke?

Dj Epoi said... [Reply to comment]

Rajin mak cik2 kat sini joint contest eik.....
Good Luck

Hezesuze said... [Reply to comment]

aduh! genting yeaa...xpe nnti dpt voucer mamatisya tu haruss ku pegi genting..hahaha

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa tntek la..ish pening nye naik menda alah ni..dpt rs lagi..hahaaa

mama_umar said... [Reply to comment]

yeahh,masih terigt2 lg gayatnye nek bende nih

SyaNa said... [Reply to comment]

aku tak guna lg voucher tu..huhu plan nk tido awana tp ntah bile

Nana said... [Reply to comment]

dj epoi-hehe saje2 mengisi masa yg lapang wlpun xde la lapang mana heheh

kak heze-terjah kak jgn xterjah..

kak suziey saya tgk gambo ni pun rsa pening hahah

zt-time dia slow nk abes tu, tu la time yg xbez tros rs pening

syana-jgn tgu lelama kang expired plak kang.last bln 4 kan?

Peri PiA said... [Reply to comment]

salam kenal,nice blog
good luck ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...