MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 20, 2010

cite kt hotfm pagi tadi

tadi tgh drive dgr Hot.fm pasal ada sorang pendengar bg msg dia ckp selama 8 tahun dia kawen, semalam kali pertama dia dpt lepak ngan kwn2 pas abes time keje..sebabnye laki dia xbagi dia kuar2 ngan kwn balik keje tros balik umah.pastu faizal plak call laki dia tanya nape dia xbagi bini dia kuar ngan kawan?laki dia ckp "saya pun xkluar lepak ngan kwn2"

ish..sian plak aku kat bini dia..klw aku dh lama mental! kekeke....statement laki dia tu mcm jeles je..aku tak kuar so ko pon xleh kuar..haih...seb bek la amrul tak gitu..tak penah melarang aku nk kuar, or g mana2 pegi la...dia xkisah nye.klw amrul tau aku kuar ngan membe2 dia xkan call or msg aku sebab xmo kacau.mcm tu gak la aku, klw dia ckp dia lepak ngan membe2 aku pun xsuka kacau.lain la klw ada menda penting then br aku call

pastu ada plak kisah yg laki dia asik dok call stiap jam...ish klw aku rimas la..aku call amrul shari 1x je, klw rajin 2x.aku pun rimas nk call banyak2 kali, aku pun sure amrul rimas gak klw asik call je..penah gak tgk membe kejap2 call laki dia mcm nk spotcek je terfikir dlm ati (mesti laki dia tensi kan)heheheh





26 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tk sempt dgr topik pg td...8thn ek die br dpt kuar...camner leh bg lak die kuar smlm...tp mmg ada certain org camtu kn...tp smp 8thn tu lama tul sian die

tp bila kuar pasangan cal tu sure rimas kn....hehehehehe

Echa said... [Reply to comment]

ni rentetan dari citer pg semalam kan??? petang semalam jugak dia dapat lepak 2 jam kat luar ngan kengkawan dia setelah 8 tahun tak penah rasa camtu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hihihi...kita lain lak...hubby anytime bagi green light kita keluar..tapi kita yg malas nak keluar ngan lepak kawan2...

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

gilos lamanya.. mau mental cmtu..
apesal dia xcuri2 kuar masa laki p keje..hahha..
ntah2 smlmkuar pon sbb laki dia xtahu..ekekek

tp, fza baru 1thn lebey kawen..belom kuar lepak2 lagi weekend kecuali kuar ngn member time keje..hehe

zh-ena said... [Reply to comment]

uitssss kena ena pun mental gak..pas keja terus blk umah..dh la tekanan kat tempat keja..nak gak huhahuhahuha ngan member2 kan..nsb baik la suami ena sporting jea

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

eemmm tak dgr hot fm plak.. tapi betul tu.. klu asyik call je memang tensen kan.. sib baik la dpt hubby sporting..

** nana, napa ntah mlm tadi blh mimpi ko sekeluarga.. kita sama2 g holiday ke penang siap naik bas gitu..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hmmm..mcm kita pn jarang lepak ngn kwn2..tp kita xlarang hubby lepak ngn kwn2 dia..spoting kan..ecewah:p

pasal call..kami mmgsengal..jarang call..ade hal br call..sbb kt umh kan dh jmpa..buatpe call lg..ekek:p

Nida said... [Reply to comment]

ni mesti isteri comel sangat.. tu yg kasi kluar

Yan said... [Reply to comment]

ermm cam kite hubby tak larang.. masa belum ada anak.. ade gak kuar lepak ngan member.. plus time tu hubby keje shift.. bile wekenpun keje.. kite boring kat umah.. so lepak ah ngan member..

tp sejak ade anak.. hubbypun dah dapat tukar keje normal hour.. kitepun dah bz ngan kedai... mmg takdela masa nak spent ngan kekawan.. yan prefer spent time ngan hubby n anak dirumah.. yela kite dah bz hari2 keje.. sampai ke tengah malam.. weken jekla masa yg ade tuk bersama diorang..

klu lunch time kuar makan ngan kawan2.. hubby tak kesah.. janji bitau.. klu tak bitau yan sendiri yg rase tak sedap ati.. after work company wat xtvt.. sumtime join sumtimes tak.. ikut kepentingan dan juga kelapangan..

dapat hubby lak jenis bukan kaki lepak.. since dia bujang.. mmg dia tak penah nak kuar2 malam lepak warung ngan member tengok bola ke ape.. mmg takde.. so mmg kami byk ms di opis, kedai n umah.. tak rase tensi pun dgn keadaan ni juz penatla.. klu tension keje.. tgk anak yg nakal dan keletah dah ilang tensi.. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tau xpe..gile la..klw kita mmg sawan rasanye klw amrul xbg kuar kekeke..
tau xpe..kejap2 call kejap2 call mmg rimasss

Nana said... [Reply to comment]

echa-xpasan plak topik pg semalam.sian btol kan...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-sama la kita..nak2 ktorg dok jauh kan..of coz la dia xmlarang kita nk g mana.kdg2 tu weken dia call dia tanya awk kat mana??klw kita ckp kat umah dia ckp aik nape xkuar??g la ajk kawan2 lepak..bole..hehehe..org xkuar dia suh kuar.dengan syarat..mesti bw damia ekekekek

Nana said... [Reply to comment]

fiza-haha tau xpe..klw kita ni mmg mental dah.rasanye wife dia ni jenis taat setia pada laki kot xbrani nk kuar senyap2 tanpa pengetahuan en.somi
kita paham..klw somi isteri yg time keje dia sama means xde keje shif mmg xberpeluang la nk lepak ngan kwn2 kan..kenanye suami2 yg keje shift slalu outstation xke sangap dok umah je???huih..xbole.xbole..

Nana said... [Reply to comment]

ena-btol2 dah la smgu kt opis dok ngadap wat keje..nak gak masa huha huha ngan kengkawan kan
sama la kita en.somi ku juga sgt sporting

Nana said... [Reply to comment]

rina-btol2 mmg rimas kan
apa kes plak bole mimpi ktorg nih?sure mlm tadi b4 tido dok tgk blog kita kan..kan..kan kekekekeke

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-sama la kita..saya pon isteri yg sporting.ekekek..

tp bab2 call 1 ari mesti skali call almalum la..balik umah xde muke dia..so ari2 musti wat video call heheheh

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-mayb gak kan?ntah2 isteri dia bgetah lagi lawa plak tu mesti jeles laki dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak yan-hubby saya plak mmg kaki lepak kami ni memang sejiwa la senang paham kekeke..

iNa said... [Reply to comment]

cian kan dpt hubby gitu...
terkongkong hidup..huhu..

wantie said... [Reply to comment]

hish.. susah ler gitew. sebagai isteri nak juga ada masa bersosial ngan kengkawan.. sib baik hubby kita faham.

As a husband & wife kena ler give and take. trust each other. makanya tak der la istilah kongkong mengongkong ni...
baru hidup bahagier..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

eii teruk nye laki mcm tu..cuma kira ok gak la jwpn dia..i tak kuar.u pun x kuar.fair n square..
lg dasat kalu dia sedap2 je kuar, kita lak kena perintah berkurung, lg naya heheh

Manjakusayang said... [Reply to comment]

hehehehe...
Kita lak memang laki bini tak suka lepak... ha korang jangan ler tak nak kawan kita lak lepas nie... MAsa kami laki bini memang banyak bersama. Hari kerja rumah opis...rumah opis... hari cuti lak... rumah...jalan2... gi jumpa supplier... gi ni lah rutin kami...

baik kimm maupun hubby tak pernah nak halang kalo nak jumpa kawan2. cuma kami lebih suka bersama...hehehehe

nzh1979 said... [Reply to comment]

ehehe..dgr gak topik ni pagi tadi..sambongan smlm kan?
haih.. kadang2 bila laki tak call sehari risau gak..bila laki call byk2 kali..pening gak kan..ehehe
yg penting dorang dah kawin 8tahun dah patot2 berbincang dah..bukan ikot pale sendiri je kan control itu ini... mcm2 masalah..huhu :D

Nana said... [Reply to comment]

ina- tau xpe..mmg terkongkong ksian btol

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

klu ayu plak..
cik sam ok jer
dia mesti jenis anti sosial
ekekek (poyo jer kutuk laki sendiri tpi tak berdosa sbb dia sendiri mengakuinya.ekekke)
skunk ni klu kuar dgn member2 byk kat tmpat keje sbb tak reti drive.
esok lusa bile dah reti drive,cik sam lagi suke sebab
a)klu dia joint sekali..tak pyh nak penat2 drive
b)klu tak joint takdelah dia susah2 nak anto!!
ekekekkeke..

mummydida said... [Reply to comment]

cian pompuan tu..nasib baik laki dida tak macam tu..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...