MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 5, 2010

cite pasal donut

arini nak cite pasal donut.banyak plak jenama2 donut ni skang kan.glamer cik donut.ok mulakan dengan bismillah..heheh...

No.1 J.co
paling aku suka dlm byk2 donut, mula2 kuar masyallah...glamer gila.kt KL xbanyak plak branch dia ada kt sunway pyramid & pavillion.time dia mula2 kuar aku pregnant 7 bulan.bese la mak buyong mana bole tgk terlior la..ajk amrul g pavillion smata2 nk bli donut ni.panjang gile bratur.tp disebabkan aku bawa perut time tu kan..staff tu ckp "kak xyah bratur tros g kat kaunter je" hehe... aku bli 30 ktol bw blk umah bg adik2 rasa kbetulan ada promo time tu dpt murah skit.tp aku pasan kan staff J.Co seme indon, tp indon yg cun2 la.J.Co ni pon asal dr Indon kan klw xsalah
No.2 Big Apple
ni pun sama dulu2 mcm fonema skit donut ni.asal nk bli sure Q panjang gile.skang xde dah...pastu dah buka kt umah aku lak tu kt JJ Au2 asal tingin je g cari.paling aku suke allien yummy lemak berkrim
No.3 Krispy Kreme
tak sedap langsung...aku bli kt berjaya times square saje nk rasa kan...dah la keras pastu yg cheese tu manis gile.xbanyak pilihan plak tu hage sketol RM2.8 lg mhl aku rasa dr BA.donut makcik bedah tp jalan lg sodap dr donut ni
No.4 Dunkin Donuts
sian..dunkin skang lengang je kan semenjak ada pesaing.dulu2 time xde donut2 lain ni la yg aku suke skang xlayan dah heheh...
sekian saje cerita donut utk hari ni,errk..alhamdulillah...ekekekk. korang plak suka yg mana?



14 ribu orang memberikan idea bernas:

momguess said... [Reply to comment]

apple besarrrrr!!!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

paling xsuka dunkin donut..kerasssssss bila sejuk..krispy creme pn xsuka sbb manisssss

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

eemmmm tak berapa minat plak.. tapi kadang tu saja tekak gatal kan nak gak beli

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

I choose BA n JCo. hhehehe.... hantu donut aku nih tau...

zura@iwan said... [Reply to comment]

sedapnya aku tgk donut tuh...lapar la plaksss

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

apa2 pun dunkin donut tetap menjadi pilihan...

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

sedapnye bila tgk gmbr donut tu.. nyum..nyum..

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

sedapnye bila tgk gmbr donut tu.. nyum..nyum..

iNa said... [Reply to comment]

donut2 ni mmg menarik hati...
nyum..nyum..

ira_kecik said... [Reply to comment]

ira pon suka Jco ngan BA, dunkin donut tu keras, tak sedap.

mama_umar said... [Reply to comment]

aku suke jenis donut yg ko listkan sumer tu,hahaha,gile x?

Gieyana said... [Reply to comment]

betui tue...mmg byk giler donut kan! kt Penang nie cuma ada satu outler JnCo jer..

Nana said... [Reply to comment]

momguess-hehe..sama la kita suka gak aple beso

kak suziey-btol kak mmg stuju krispy kreme tu maasyallah mcm lori gula tbalik dlm donut

rina-he...kita suka gile smgu skali mest beli xmuak2

camar putih-hehe..sama2 suka dua2 tu

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe..mmg gitu kan nmpk je makanan kt blog kengkawan tros s lapo

ayu-dulu kita suka dunkin donut skang tetiba xsuka plak heheh

rina-seme sedap kecuali krispy kreme keras & manis gile

ina-tu la nak2 kt BA & J.co kalerpul seme

ira-taste kita sama..hehehe

zt-mak aih...mama maryam&umar ni tgu ek abes pantang bole makan.ekekek

gie-owh kt penang ada jco ek br tau he...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...