MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 31, 2010

contest serlahkan dirimu

silala terjah blog pinkypwincess utk tgk syarat2 nye

ok ni la aku rasa konon2 gamba aku yg nmpk menyerlah..hehe..gambo time yee sang dinner last year.xsabo nk tgu dinner thn ni plak, CNY pon dah dekat ni arap2 ada la dinner yee sang lagi
Nyatakan ape masalah kulit anda atau pun ape yg anda inginkan untuk kulit wajah anda..contoh nye masalah jerawat, masalah kulit berminyak, masalah kulit kering ..pigmentation,nk mencerahkan kulit, nk kecikkan liang pori2, nk menegangkan kulit muke dan ape2 sajelah. ini penting supaya sy tahu ape yg sesuai untuk kulit anda apabila pemberian hadiah kelak sekiranya anda berjaya.

so far aku xdela masalah kulit yg kronik, jerawat time dtg period tu biasala..cuma satu je masalah besar aku eyebag yg sangat nampak ketara.ni bukan sebab xcukup tido ke apa tp mmg seme adik badik akua da eyebang.keturunan kot?hehe....

Di dlm entri anda sila nyatakan anda mengetahui contest ini dari blog siapa.
aku tau contest ni dari CIK BLOG

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

gd luck yer nana.. memg teserlah ayu wajahmu.. :)

Nana said... [Reply to comment]

tq ena..hehe

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

amboi, byknya contest yang nana join...anyway, goodluck!

Nana said... [Reply to comment]

tq ros hehe smlm xde koje don wat en3 contest je

♥CIK SHA♥ said... [Reply to comment]

wah3...byk gile contest kak nana masuk...gudluck2..(^_^)

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wwaaallaaa.. memang terselah ayu mu itu.. good luck

Nana said... [Reply to comment]

sha-tgh gile hahah..xde koje abes seme contest di pulun

rina-tq..

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said... [Reply to comment]

hye sys~
cik pinky baru dtg nk terjah..
sowy lmbt update..bz lately neh..neway, dh xcheck da sume nyew cukup...so gudluck yarr..
thanks for join~

Nana said... [Reply to comment]

tq cik pinky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...