MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 15, 2010

contest sweet picture anak bersama ibu

jumpe contest kt blog MYTOMEIOUTLET


Nama anak: Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee

D.O.B : 13 April 2008

Nama Ibu: Fauzana Ismail

D.O.B: 14 June 1983

Kenapa aku anggap gambar ni SWEET?hehe..aku rs SWEET sebab damia ni pandai gak ek berposing mcm ibu dia (ceh..pasan ekekeke) & pandai mendengar arahan, time ni ktorg g bercuti kt Kluang & jenjalan kt Tropical Village Air Hitam.disebabkan terlalu banyak character carton yg ada kt sini kan aku dah xtau nk pose camne dah.so aku cakap damia, damia angkat kaki mcm ni…. xsangka plak dia bole ikut.ehehe..so sweet jerk..start dari hari tu la..damia suka angkat kaki mcm ni stiap kali nk amik gambar.eheheheh

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar said... [Reply to comment]

alala..mcm menari pon ye jugak anak beranak nih ;),gudluck

e!ya said... [Reply to comment]

salam..thanks join contest..so gd luck

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

gud luckk yerk..

wantie said... [Reply to comment]

good luck...

betul ler mama_umar, nampak cam dorang menari ikut rentak gitu.

cute ar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...