MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 14, 2010

Dah daftar la...

akhirnya.......sebagai warganegara yg bertanggungjawab aku dah pon mendaftar mengundi.hahah..thn ni nk masuk 27 umor aku br register...hampeh tol kan?lgpun aku malas nk dgr bapak aku bising2 stiap kali ada pilihanraya...dia membebel sebab xdaftar2 lagi ekekeke....

time ni baru blk aquaria sabtu lepas, kt tepi kfc klcc tu ada kaunter SPR aku apa lg...tros la daftar.tetiba aku rasa bangga sebab dah menjalankan sbahagian dr tanggungjawab aku sbagai seorang rakyat malaysia.(hah tetiba ayt skema..ekeekke)

borang pendaftaran dpt free pen heee...

muke sorang bakal pengundi hahahha
damia nk register gak ke?tunggu beso esk daftar ye

15 ribu orang memberikan idea bernas:

AdD said... [Reply to comment]

Daftar kena bayar fee apa2 x? kalau xde booth tu nak daftar kat mana? eh eh eh byk tnya mcm tuan punya blog ni org SPR plak... hihihii... mana lah tau kot2 awk tau kan....

Nana said... [Reply to comment]

add-eheh..xde kena bayo free aje..rasanye bole reg kt mana pejabat SPR yg terdekat.tp tu la kita ni bila mana la nk g spr kan..klw ada booth kt shoping complex gini la bole nk reg

Hezesuze said... [Reply to comment]

aiyoooo baru nk daftar mengundi...haishhh!!

rugi 1 undi pilihanraya thn lepas....ekekeke

Manjakusayang said... [Reply to comment]

hahaha...
Dah daftar lama dah!
2 kali pilihan raya tp tak gi mengundi pun!

wantie said... [Reply to comment]

malu plak haku nih.. dah tua tua cam gini pun tak daftar lagi.

ari tu nak gi daftar, dorang ckp kena tukar alamat kat Ic bagainya pulak. Bila balik kg, tak teringat pulak nak mendaftar..

makanya aku ni cam orang atas pagar ler...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

perghh semangat 1 malsyai..ekek:p huhu xdftr lagi ni

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hahah..xkesempatan la kak nk mendaftar..+xde kesedaran..skang br ada kesedaran ekekekke

kim-hahaha...tu la ni pon beria2 daftar ngundi nye xtau la pegi ke idok tp eksited ni nk membuang undi hahah

wantie-ahahah..blom daftar lg ek??

kak suziey-tu la..tiba2 semangat nk daftar lgpun kbtulan ada kt situ tu yg reg klw tak..malas juga heehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu pun tak daftar lagi ni...ngeh..ngeh..ngeh...

atty's said... [Reply to comment]

baru lah rakyat malaysia sejati ..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

hurmmm eli rs mcm dh reg thn lps..ms tu dorg bukak kaunter kt tesco..ada tak dia suh cek kt website dorang after 1 week reg?

UnGu VioLet said... [Reply to comment]

wah2.. lepas ni mengundi la yerk..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe...bese la mmg malas kan klw nk pegi register ni pon kebetulan je ni...klw tak xtau la bila nk reg

eli-diaorg xcakap 1mgu tp dia ckp bulan 5 nanti baru cek kt website or bole call pjabat spr

ungu violet-haha tu la xsabo plak nk ngundi nih

iNa said... [Reply to comment]

dh daftar..
bagusnye..
ina lum daftar lg...huhuhu...
thn ni dh 27 thn gak...adeh..bile nk daftar nih....

iNa said... [Reply to comment]

dh daftar..
bagusnye..
ina lum daftar lg...huhuhu...
thn ni dh 27 thn gak...adeh..bile nk daftar nih....

Nida said... [Reply to comment]

Wah... bagus3x..

Selepas ni jadilah pengundi yg bijak mengundi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...