MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 11, 2010

Flaming Steamboat

ari jumaat lepas amrul sampai je KL dia tros ajk g makan.ingatkan nk makan kt area2 umah je..langsung xbersiap selekeh gile je aku ngan tshirt dok umah, bedak+lisptick pon xpakai hehe...

dalam kete amrul ckp jom la kita g makan kt Kelana Jaya, dia pon bawa la kat kedai yg dia penah makan dolu2 skali sampai kdai tu dah kena roboh...heheh..punye la bape lama dia xg kelana jaya smpai kedai tu roboh pun xtau.

pusing punya pusing cr tmpt makan yg menarik skali ktorg terlajak smpai sunway pyramid.dah ckp ngan amrul benti je la kedai2 mana pun xtahan lapo dah ni, time ni benti kete kt kedai ternampak kedai Flaming Steamboat ni.penah terperasan kwn2 blogger makan kt sini.apa lagi tros ajk amrul try.

bufet steamboat RM20.90++ untuk dewasa, em..klw nk suh aku komen kan...yes sini banyak choice tp kuah dia sgt2 kureng....tom yam terlalu masam & sup plak terlalu plain.lagi sedap Tupai2.to yg bez sini ada ketam.tupai2 xde ketam

rambang mata nk pilih
udang je amik banyak2 hehe
damia tido dah nk blk baru bangun, seb baik klw x mengacau la dia
gambo2 agak kureng memuaskan sebab pkai nset je.
ni ada website dia kot2 korang nk sevey2 tmpt2 makan
www.FlamingSteamboat.com


12 ribu orang memberikan idea bernas:

ijad said... [Reply to comment]

sedapnya...

Ena said... [Reply to comment]

nampak cam menarik jer.. banyak gak pilihan kat situ ekk!!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hmm susah nk jmpa steamboat yg purely halal..huhu

Nana said... [Reply to comment]

ijad-xsedap la..huhu

ena-ahh mmg banyak pilihan tp rasa kureng

kak suziey-btol2 stuju mula2 masuk kedai ni tgk tokei cino, pastu tgk logo halal.ngape xhalal ke kdai ni?

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

lamanya tak mkn steamboat...teringin plak bila tgk nana mkn...

nana, ayra lahir mei 2008... damia plak? skrg nih mmg tak larat melarat dia menceceh....

mama tisya said... [Reply to comment]

wah steamboat lg ye..kita tk jd p tupai2 aritu....

Nana said... [Reply to comment]

ros damia lahir april 2008 hehe lebey kurang je la

eryn-eheh..xpe lenkali bole try

iNa said... [Reply to comment]

ciannye damia..smpai tertido die..cumelll je.. :) ..

nyum..nyum..sedapney steamboat...
bestt... suke..

Nana said... [Reply to comment]

ina-hehe mmg dia tido dari dlm kete lg.bese la kena ekon kan..cam ubt pelali heheh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

kita pun selalu gak...konon2nya nak makan kat area2 rumah jer...sekali jenuh pk nak makan kat ner...last2 terlajak lah kat tempat2 jauh sikit...dah lah selebet pakai t-shirt jer...

p/s: nampk sedap setamboat tu...

F.R.I.E.N.D said... [Reply to comment]

Do you girls love shopping ???

Want to shops in the USA since it's cheaper than buying in Malaysia, but most of the stores doesn't ship to Malaysia ?

No problemo, we have a Parcel / Shipping forwarding service.

Visit :

http://tinyurl.com/ShipitoForwarder


In that article, just click at SIGN UP NOW, it's free to sign up - no obligation. Just have an account in prepare for your future shopping spree.

I would recommend that service.

Shop all you want, Gucci, Prada, LV, Christian Louboutin etc you name it girls, it's far much cheaper in the USA than Malaysia.

Happy Shopping.


.

Global Products & Services Review said... [Reply to comment]

Nak melabur ??? Saya rekomen kan Uinvest ni. Maximum ROI ialah 20% sebulan.

Minimum pelaburan bermula dari USD $ 20 sebulan, max untuk sekarang ialah USD $ 3100.

Syarikat ini berdaftar dengan California State, USA. Memang legal dan sah !!!

http://tinyurl.com/StableIncome-Investment


Pelaburan ni sesuai untuk mereka yang mencari static income bulan bulan. Saya beli 2x unit share yg berharga USD 3100. Bulan bulan dapat dalam RM 3800. Goyang kaki.

Yang di atas tu versi bahasa inggeris, untuk bahasa melayu punya ialah :

http://PelaburanHartanah.blog.com


Click daftar / Click register didalam blog berkenaan, Pendaftaran adalah percuma. Tak perlu campak duit dulu, daftar dulu, tengok tengok dalam account dulu, pastu dah tau nak melaburan dalam share apa, baru letak duit. OK ?

.
Hosting Murah, Hanya RM 38 per/year (basic package), atau RM 250 for 2 years (unlimited package).

Visit :

http://tinyurl.com/GreenHostUS

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...