MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 19, 2010

Happy Faces at Playground Contest!!

nak tau details bole masuk blog Mama Syafi tq kepada sponsor Little World Gallery
ok seme syarat2 aku dah follow & aku pilih gambo damia dengan gg 4 batang dia tu yg happy gile dpt main playground kt Titiwangsa.

Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar.

Nama: Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Pertalian:Anak
Umur: 1 Tahun 9 Bulan
Tarikh Lahir: 13 April 2008

11 ribu orang memberikan idea bernas:

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnya ade buaian mcm ni kat playground tu..secure sket anak2 kecik nak main kan..=))

nway, gud luck damia..

mama_umar said... [Reply to comment]

gudluck damia,aku soke gamba damia yg ni ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

god luck damia..nampak sweet sgt gambar ni..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

god luck damia..nampak sweet sgt gambar ni..

Nida said... [Reply to comment]

Gud luck.. semoga sukses

Nana said... [Reply to comment]

lily-tq...ahh tu la slamat skit kan ada buian spende camni hahah..tp jrg nk jumpela boyan camni

zt-hehe tu la nmpk mcm btol2 bahgia je idop damia kan.ehehe..aku dok buai dia laju2 gelak terkekek2 dia

ayu-tq..kita pun suka tgk gambo ni nmpk happy gile

kak nida-tq kak..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

aahaakkss.. memang seronok tgk damia main buai

Nana said... [Reply to comment]

rina-sonok sebab kenai buai laju2 mmg tinggi kita buai hahah mak over plak

wantie said... [Reply to comment]

semoga berjaya damia. ada gigi 4 batang... dah pandai gigit ler ni..

Nana said... [Reply to comment]

wantie ni gambo lama.skang dah penuh dah tgl lg 2 btg ats & 2 btg bwh nk complete kan satu set hehe

adda said... [Reply to comment]

WAH, HAPPYNYE DAMIA. Penyertaan diterima. good luck yee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...