MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 13, 2010

Intai-Intai

ha..apa yg aku intai??eheh..xde intai sape2 pun..amrul pon xde nak intai...hahah...ari sabtu lepas pas blk jenjalan aquaria, ktorg g dinner kt intai-intai.dinner aku yg paling awal pkl 6.30ptg (dh mcm time makan malam askor dah..eheheh)

intai-intai ni dulu namanye rimbun, agak tersorok skit xde signboard..sape2 nak cari restoran ni, klw korang lalu MRR2, btol2 blakang kilang GSK tu, mengahala ke ampang, lepas je ada skolah tepi bukit blah kiri tu, depan tu ada show room honda, tros je naik ke showroom tu, restoran ni belakang show room honda.klw tgk rancangan sehati berdansa, klw diorg ada wat makan2 kat sini la tempatnya.mmg cantik..tp xramai orang...

komen aku:
1. makanan mmg tip top (semenya ala2 siam) sedap gile!! paling sedap siakap miang (ni yg disuggest oleh owner dia en.baha)dia ckp siakap miang ni xde kt tmpt lain hah! mmg kena try klw dtg sini.
2.service bagos..baru je oder xsampai 10 mnt dah smpai (lgpun time ktorg dtg tu pun ada 4 org je customer..mmg la cpt heheheh)
3.tempat cantik...parking senang tapi agk tersorok.
4.agak privacy sesuai la klw nk romantik2 dinner gitu...

view of intai-intai
kami berposing...
ni makanan yg ktorg oder...sambal udang petai,kailan ikan masin,siakap miang (sedap gile!) la,tom yam seafood) & air
makan beso...gile oder mcm nk makan 4,5 orang.haha..seb baik laki bini kaki makan.amrul la minta memacam seb baik abes..
ok nk balik dah...


18 ribu orang memberikan idea bernas:

iNa said... [Reply to comment]

nyum..nyum..sedapney mkn2....
perut tgh lapo lak ni..hehe..

Cik Wanie said... [Reply to comment]

uish,
pagi2 dah tgk gambar mknan,
walawei,
sedapnyer....

huhuhuhu...

jauh x dari bandaraya kl???
sbb skg nie tgh cari tempat nie,
hurm...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg dok intai2 je mn tmmpt nye cz ari2 lalu mrr2 tgk gk lorong2 nye tp dr luar tkde signboard kn tu yg tktau kot mn nk menuju tmpt ni...

ownbernye tk silap en baha yg AF dlu tu...mmg rmi artis p mkn2 situ...

food die nmpk mcm best je..budget pricenye dlm brp ni??

Nana said... [Reply to comment]

ina-ahahha..alamk sorry la ek pepagi dah wat ko lapo hehe

cik wanie-em..mmg xjauh la kira dari klcc tu 20 mnt gitu la..

eryn-hehe mmg ramai org xpasan restoran ni...xde signboard dulu ada gak dia letak banner skang dah xde langsung xde clue.
yup..owner dia en.baha..ritu ktorg pegi dia la yg amik oder.
food dia mmg bez.price?nanti kita ym hehe..

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

nmpk cm sedap je..byk tol order..habis ke tu??hehe
mkn cam utk 4,5 org..
mmg fulllll giler ar kalo fiza yg mkn byk ni mau terkuar balik..
bagus2 time sihat ni mknla byk2..
hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahu tempat ni...pernah keluar AF kan...en baha tu pun pernah jadi warden AF kan...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

lawak la nama dia..mcm kunang2 je tpt dia..menarik gk nih..hehe

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

ala..akk wat sy terliur..waaa...nak pg gak..

Hezesuze said... [Reply to comment]

haruss terjah ni...ahaks!

Nana said... [Reply to comment]

fiza-sila jgn xcaya seme makanan tu habis kami makan.wakakak...(ktorg mmg kuat makan hee....)

ayu-ahh...yg slalu kuar kt AF & sehati berdansa tu

kak suziey-ahh..mcm kunang2 tp tempat ni beso

marziey-ehehe..sorry arr pepagi dah wat lapo

kak heze-sila terjah kak...jgn xterjah hehe

susudalambotol said... [Reply to comment]

ler. engko rupanyaaa.

wantie said... [Reply to comment]

siakap miang????? sib baik siakap jer yang miang. kalau org yg makan tu jadi miang jugak. tak dapek den nak nolong..

Manjakusayang said... [Reply to comment]

Sedapnya Nana... Bestnya kalo dapat makan2 sekarang nie...huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

hidd-ahaha..asal ko tkejut ke tgk aku

wantie-eheh..orangnye dah mmg miang makan siakap miang lg tambah miang moekekek

kimm-hehe..alamak cian nape xle makan ke?

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

menarik la tempat ni..cantik ...mknn pun nampak sedap..
cepat dapat order ye hahah dh tu 4org je customer :P

p/s: aquaria tu nampak menarik gak..brapa tiket dia ek

zh-ena said... [Reply to comment]

mcm best jea mkn kat situ

Nida said... [Reply to comment]

Nana.. kata org tua dulu2.. jangan kuat mengintai, nanti mata tembet..hehe

Nana said... [Reply to comment]

eli-hahah tau xpe..4 org je ada time tu mmg la dpt cpt kan.

tiket aquaria tu harga dia rm38 skang smpai 28.2 ada diskaun 20% so sorang dpt RM22 budak bwah 3 thn free ats 3thn 1/2 price rasanya

ena-ahh..bez ena.sodap bangat

kak nida-ehehe..tu la bole caya ke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...