MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 18, 2010

mandi2

ari sabtu lepas xke mana2 sangap giler dok umah..dah ptg tu bawa damia g mandi kolam kt umah baru aunty dia, blom pindah pon lg..tgh touch up2 lg skit, kt Villa WangsaMas Wangsa Maju.damia pun dah lama gile xmandi pool.sian dia dok umah je..bawa ala jenjalan..

bole tahan beso umah ni
swimming session
suka gile dapat berendam
muke aku xberseri langsung pasai xpakai bedak ekekek...

17 ribu orang memberikan idea bernas:

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

wah..bestnye mandi2 ek... ibu damia nape tak mandi skali... hehee

zura@iwan said... [Reply to comment]

nanti bleh dtg sll la ek bila mkcik ko pindah trs sn..

bosar umah mkcik ko kan....kondo ek..

mama tisya said... [Reply to comment]

ingtkn nana bli umh baru td..eh blum dok lg umh tu dh leh mandi manda ek...heheheh..bdk2 sure suka la kn

Nida said... [Reply to comment]

akak peliklah.. kenapa budak2 suka berendam ek... depa tak sejuk ke? (anak2ku pun bgitu) :)

Hezesuze said... [Reply to comment]

wow besh nye mandi kt pool...huhu

Nana said... [Reply to comment]

aty-sebab kita tgh hari wanita time tu ekekek...

zura-bukan umah makcik aku, umah kakak aku, aunty damia hehehe...ahh kondo

eryn-huhu..kita nk bli umah?tgu la amrul balik keje kt KL ehehe...kita teman kakak jumpe ngan org cat umah dia pastu nk tgk2 gak umah baru dia tu.dah abes tu apa lg masuk kolam la..lgpun blok lain dah ada org duduk blok dia je br siap

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-tu la budak2 ni mmg suka sgt berendam mayb sebab dah biasa dok dalam air masa dlm perot kita dulu kot...dulu dah berenang sempit dlm perut.kui3...

kak heze-tu la jgn ckp budak mak budak pun suka mandi pool kan

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ouh villa mas ni...my fren ade dok situ..aah beso gk umah dia..syiok btl tgk damia mandi pool..ade dayang lagi..hehe

Love Says it All~ said... [Reply to comment]

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

bestnya tgk damia main air...

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-eheh dayang xbergaji.kekek..tu seme cousin2 damia

Nana said... [Reply to comment]

ayu-mmg peberet la damia klw jumpe air.klw lalu tepi laut dia jerit AIR!! nak mandi la tu hehe

cintaKusayangMu said... [Reply to comment]

k.nana...bestnye berendam cmtu...rumah tu lawo la...bila la nk ada umah sendiri ni..

mama_umar said... [Reply to comment]

aku rase umar pon dah rindu pool,ari2 nk masuk dlm besen adek die,huhuh

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

sume cantek... rumah + kolam
besar pulak tu...puas damia berendam :p

wantie said... [Reply to comment]

Sonot betul tengok damaia mandi manda. Lepas ni boleh ler dtang selalu kat umah anty tu yer.

Leh damia main main air pool lagi.

Nana said... [Reply to comment]

qis-mmg bez klw la ritu bole berendam dah lama dah..hehe

kak ayu-ahh lawo umah dia.aih..tingin nk umah camtu

wantie-hehe..tu semestinya...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...