MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 28, 2010

my laptop contest

ok sila masuk blog sharina utk tgk syarat2 dia yg simple sgt

* Letakkan gambar laptop anda dan sebab mengapa anda suka dengan laptop anda di entry anda
kenapa aku suka laptop aku?

1. sebab yg pertama nape aku suka..sebab laptop ni amrul yg adiahkan.heheh...maceh awak...
2. aku bole simpan gambar2 aku yg berjuta2 keping dalam ni (juta ke?)hehee
3.aku bole simpan lagu2 yg aku minat je..xminat xmau simpan kang berat plak
4.of coz la aku suka sebab aku bole buka FB& BLOG kt umah heheh..

pst...sila jangan tanya nape ada gamba naruto ni amrul la nye keje hehe...terima je la dah org nk bagi kan...ekekekek....


10 ribu orang memberikan idea bernas:

zh-ena said... [Reply to comment]

hehehhehehe suka naruto yea

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

byk tul la contest skang...tp skang eli mcm xde mood je nk ber-contest huuhuhuh...
neway, gud luck! lawa skin laptop tu =D

lia said... [Reply to comment]

amrul ley geng aku sbb aku gler anime ;p

Hezesuze said... [Reply to comment]

macam besh je contest ni...ermm kalo rajin nnti akak masuk arr...huhu

hadiah nye dpt lappy gak ke?? wakaka

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wah wah...marathon masuk contest yer..habis semua dipulun....good luck...

wantie said... [Reply to comment]

ha..ha.. gambo Naruto. Minat Naruto gak si Amrul tu yerk..

Good luck..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. laptop ko gambo naruto lagi.. heh..heh..heh.. good luck tuk ko k

Nana said... [Reply to comment]

ena-tu amrul la nye keje...

eli-dah kena sawan contest dah ni hehehe...

lia-hah ko sama je mcm amrul mmg suka anime nih...

kak heze-adiah dia dpt thumb drive & fan cooler ek ntah apa nama dia ntah kipas laptop tu

ayu-hahah tu la marathon kan..dah lama xgile msk contest mcm ni

wantie-hehe ahh mm amrul suka naruto klw dia blk pagi2 sabtu TV mmg dia punye tgk cite katon2 BEN 10 la, apa la...haih..laki aku

Sharina said... [Reply to comment]

salam..

tq sbb join my laptop contest..nama dah diupdate..

Good Luck

Nana said... [Reply to comment]

tq sharina..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...