MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, January 23, 2010

sabtu

arini dok umah je..kt umah MIL ni kat semenyih.pg tadi pas bekpes bw damia main taman kt titiwangsa.cam bese la...encik amrul blk mgu ni.semalam aku call ckp xbalik aku pun cek pakai friend finder (maxis) tgk2 dia ada kt subang.aku call tanya kat mana?

dia ckp nk g mancing ngan kengkawan...hehe..aku saje wat2 mcm xtau padahal aku dah tau dia dh smpai KL.dah smpai kul 8 cek lg ada kt damansara.pesal xsampai2 lg laki aku ni..tros aku call..tanya dapat banyak ikan???..owh mancing ikan kt damansara ek??hahaha...amrul gelak.rupa2nya dia dok g jenjalan ngan membe dia kt OU.

eleh konon2 nk wat seprise xnak gtau nk blk.mcm la aku xleh cek guna friend finder.tp kdg2 friend finder ni xbtol gak...tp semalam aku cek 3x & result dia ada kt KL maknanye btol la tu..hehehe...

semalam janji ngan amrul jumpe tros kt kedai makan.aku pun bawa damia smpai2 kdai makan damia mcm pelik tgk amrul dia xmau kt amrul hahaha...damia2 xkenal ayah dah ke?baru 2 mgu xjumpe..xpenah lg sebelum ni aku g amik amrul kt luar selalu amrul blk jumpe damia kt umah tp semalam jumpe kt kedai makan damia tros xleh cam ayah dia.haih....xpela..esk2 damia dah besar biasa la kot ngan keadaan mcm ni


6 ribu orang memberikan idea bernas:

iNa said... [Reply to comment]

hehe...kan dh kantoi... :) ..
dulu merasa gak berjauhan ngan hubby...
hubby kt Jb..ina kt n9..... :)

Nana said... [Reply to comment]

Haha tula nk tipu zaman2 it skang ni xbole la.owh pnh mrasa gak ek pjj

zieha said... [Reply to comment]

baru zieha tahu nana berada di situasi weekand husband..:P
penah lalui dulu..amat memenatkan dan sentiasa tension..huhuhu

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik..hik.. amrul kan memang skee surprise.. aaahhaaksss damia dah tak kenal ayah ke..

wantie said... [Reply to comment]

Tak nah pulak rasa PJJ ni. tentu semakin hari semakin rindu kan..

La.. awat damia tak kenal ayah plak.. saja ja tu nak wat gemapq..

Nana said... [Reply to comment]

zieha- oh penah PJJ gak ek?tu la mmg penat..ni br sorang je anak.klw 2,3 tak dapat bayangkan

rina-tu la dia suka xgtau yg dia nak balik.smpai kita dah bole agak dah dia nk balik sebenarnya hehe.tu br 2mgu damia xjumpe ayah dah mcm xkenal hehe watnye klw amrul kena anto g keje kt luar negara stahun ke xtau la camne gamaknye

wantie-he..mmg pun semakin ari semakin rindu.tp tula banyak menda2 dia terlepas, nak2 time ank tgh membesar kan, aku ni dpt tgk perkembangan ank depan mata mcm dia skali skala je org kata moment2 yg indah tu byk la dia terlepas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...