MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 4, 2010

selamat pengantin baru epul&zie

semalam aku g kenduri kawen membe lama time aku keje finas dulu.pantin lelaki ni membe aku.dulu2 aku panggil dia zek zaidi pasal dia ada iras2 zek zaidi.hehe..epol dengar ni sure kembang.

mula2 aku mcm xbole pegi sebab kenduri dia kat bangi amrul xbalik,aku plak xfamiliar jalan ke sana.tp rs mcm xsedap plak time aku kawen dulu dia datang pastu tuan empunya badan sendiri dtg anto kad kt umah, jadi wajib la juga bg aku utk dtg diorgnye wedding.so aku bawa la adik pompuan aku teman jaga damia.

berbekal kan map yg ada kat kad kawen tu akhirnya sampai juga aku ke rumah pengantin kat bangi lama (tak sesat tau! heheh).naseb baik ada highway LEKAS, mmg lekas je aku sampai ekeke...

cam gini la...klw amrul xde aku gambo aku ngan damia je la
pantin yg sama cantik
sampai2 je pantin tgh sanding
nak balik dah..salam pantin dulu bukti tau aku dtg epol!
epul&zie: aku nak wish korang selamat pengantin baru semoga berbahagia hingga akhir hayat..amin...amin..

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

pengantin sama hencemm sama cantik....merpati 2 sejoli gitu...

FIESYAH said... [Reply to comment]

sweet je pengantin ni...
selamat pengantin baru...
pengantin tahun 2010 ke?

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaa so sweet la pantin itu..hehe

Nida said... [Reply to comment]

Salam Nana..

Nice lah warna baju pantin tu.., muka pun betullah ada iras2 Zek Zaidi..huhu

ira_kecik said... [Reply to comment]

cantik nyer warna baju perantin.. cam warna pink ada, peach pon ada....

Nana said... [Reply to comment]

ayu- tu la sama padan kan

syah-ahh pantin baru 2010

kak suziey-tu la sweet sgt sama

kak nida-tu la skali tgk pun bkenan ngan kale bj pantin ni.hehe kombang pantin laki dgr mcm zek zaidi eheh

ira-ahh tu la nye PINK+PEACH lain skit kale dia jrg org wat kale ni

zura@iwan said... [Reply to comment]

pengntin sama cantik sama padan la.....baju lawa giloss...kaler pink lak tu

Nana said... [Reply to comment]

zura tu la sama cantik kan sama la kita berkenan ngan baju pantin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...