MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 31, 2010

"SNAP VIA MIRROR CONTEST"

sila la masuk blog dari kaca mata yang berbeza utk tgk syarat

so ni la gambo yg aku pilih..actually ni gambo amrul, gambo aku pon ada bakang amrul tu dok kt seat blakang.sebenarnya time ni ktorg kt ats highway baru balek kenduri kawen kt ipoh, amrul saje nk test DSLR membe dia so dia main snap2 la konon2 nk blaja pkai DSLR
Wajib memberi cadangan secara ringkas lagi padat untuk kedua-dua blog CIK BLOG untuk lebih menarik di masa hadapan.
ok cadangan aku klw bole cik blog tepek gambo banyak2 skit kt new entry pasal..aku suka sgt cuci mata tgk gambo2 kt blog kawan2.tq..hehe

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

So, sweets la piccas tu!!
Gd Luck yeh!..

Nana said... [Reply to comment]

ena tq, rajin awk msk blog saya

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

heh..heh..heh.. bagus2.. good luck again

Nana said... [Reply to comment]

rina-gelak len macam je..hahah banyak sgt kot contest ek akakakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...